Sahlgrenska Universitetssjukhuset, MGA Östra, Adminstrativ enhet

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss
Välkommen till verksamhetsområde Medicin/Geriatrik/Akutmottagning, Område 2, Östra sjukhuset. Vi har en bred inriktning från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård inom områden akutsjukvård, invärtesmedicin och kardiologi.

Förutom en akutmottagning har vi vårdavdelningar samt specialinriktade öppenvårdsmottagningar. Inom verksamheten bedrivs forskning, utveckling och undervisning. Vårt mål är att ge en god medicinsk vård och omvårdnad så att våra patienter ska känna sig välkomna och väl omhändertagna hos oss.

Som medicinsk sekreterare hör du organisatoriskt till Administrativa enheten. Du träffar regelbundet dina kollegor som arbetar på andra mottagningar och avdelningar och ni har samma chef. Det är bra att ständigt kunna hålla sig uppdaterad inom sin profession och utbyta erfarenheter. Om du vill kunna utvecklas i din yrkesroll har du kommit helt rätt.

Vi hoppas du vill bli en del av oss i vårt team med medicinska sekreterare, vårdadministrativa sekreterare och administratörer som arbetar inom verksamhetens olika sektioner. Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat med möjlighet till personlig utveckling och hög delaktighet. Vår ambition är att utföra de vårdadministrativa arbetsuppgifterna i enlighet med verksamhetens mål.

Du har som medicinsk sekreterare en viktig roll då vi har fokus på administrativt förbättringsarbete. Mottagningen bedriver endoskopisk verksamhet fem dagar i veckan och utför både polikliniska undersökningar och undersökningar på inneliggande patienter. Undersökningarna utförs utifrån det remissunderlag som kommer in.

Som medicinsk sekreterare har du en viktig administrativ funktion där du arbetar i team med övrig personal i anslutning till mottagningen. Vill Du arbeta tillsammans med oss i ett positivt arbetsklimat med bra samarbete är du mycket välkommen till oss! 

Vad kan vi erbjuda dig?
Ett utvecklande arbete med ett stort eget ansvar. En trivsam grupp med kollegor som har möten veckovis, hjälps åt och tar ett stort ansvar som grupp.Vi är på gång att implementera karriärutvecklingsmodellen som en ytterligare möjlighet till utveckling. Vi tillämpar flextid och har friskvårdssubvention.

Om arbetsuppgifter
Att arbeta som medicinsk sekreterare på vår GEA-mottagning innebär att du är en viktig del i det team som arbetar för patienten. Arbetet består i huvudsak av journaldokumentation, utskrift av brev och remisser, patientadministrativt arbete i ELVIS och Orbit, viss telefonservice och andra administrativa uppgifter utifrån verksamhetens behov. Vi dokumenterar i Melior och via digital diktering.

Om dig
Vi söker dig som har en vårddokumentationsutbildning och du ska även ha goda kunskaper i det svenska språket och även goda datorkunskaper. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt men också har god förmåga att arbeta i grupp/team då du tillsammans med övriga sekreterare har ett ansvar för den gemensamma administrationen på enheten.Du är noggrann, har ett gott bemötande, glädjespridare och hjälpsam. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden så varför vänta!

Välkommen med din ansökan.

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4145
Kontakt
  • Enhetschef, Jeanette Hagman, 031-343 40 74 eller 073-622 58 53
Facklig företrädare
  • Vision, Karin Gustavsson, 070-082 33 93
Publicerat 2019-07-08
Sista ansökningsdag 2019-08-05

Wróć do ofert pracy