Närhälsan Heimdal Vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om arbetet
I ditt arbete som distriktssköterska/sjuksköterska på vårdcentral möter och vägleder du våra kunder och patienter i telefon och på mottagningen. Dina arbetsuppgifter består bland annat av triagering av inkommande patienter, telefonrådgivning, tidsbokning samt hälsofrämjande och förebyggande arbete. Du blir del av ett team som arbetar för invånarnas hälsa genom rådgivning, behandling och hälsofrämjande arbete.

Om oss
Närhälsan Heimdal vårdcentral ligger centralt i Borås och har drygt 9 500 listade invånare. Vi är ca 35 anställda som arbetar med stort engagemang i fungerande team. Tillsammans arbetar vi för att göra skillnad för invånarna utifrån våra ledord Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Om dig
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård. Tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral är meriterande.

För dig är ett professionellt arbetssätt och gott bemötande av kunder och patienter en självklarhet. Vi värdesätter personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt samt god samarbets- och organisationsförmåga. Du ser dig själv som en aktiv och värdeskapande teammedlem. Självklart lever du upp till Närhälsans kärnvärden som är Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt
Intervjuer kommer ske fortlöpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/4141
Kontakt
  • Sassa Koltsida, Vårdcentralschef, Tfn 070-020 59 05
Facklig företrädare
  • Ann-Christine Johansson, Vårdförbundet, Tfn 076-141 22 07
Publicerat 2019-07-04
Sista ansökningsdag 2019-07-19

Wróć do ofert pracy