Södra Älvsborgs Sjukhus, Specialistcentrum- Barn och unga

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

SÄS är en av fyra sjukhusgrupper i Västra Götalandsregionen. Här finns en bred medicinsk verksamhet, omfattande forskning och utbildningsvård. De flesta arbetar i Borås, men en del av vården bedrivs i Skene. Sjukhuset har också öppenvårdsmottagningar i flera kommuner inom psykiatri och barn- och ungdomsmedicin.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Verksamhetsbeskrivning
Specialistcentrum Barn- och unga i Skene är en öppenvårdsmottagning, som är placerad på sjukhuset i Skene. Enheten som är under utveckling, har kompetens inom Barn- och ungdomsmedicin respektive Barn – och ungdomspsykiatri.
Vi handleder även studenter, PTP-psykologer och ST-läkare. Båda verksamheterna har gemensamt ansvar för barn och ungdomar, 0-17 år boende i Mark och Svenljunga kommun och har ett patientunderlag på ca 9700 barn. Vi strävar efter att erbjuda en samlad specialiserad och nära vård för upptagningsområdet Mark och Svenljunga kommun, med två tydliga medicinska specialiteter.

Om tjänsten
Som sjuksköterska arbetar du inom barn- och ungdomsmedicin med huvudsakligen sjuksköterskemottagning, telefonrådgivning, undersökning och provtagning. Tillsammans med erfarna kollegor ansvar du för att patienterna inom vårt upptagningsområde får en god specialiserad vård, som präglas av ett gott bemötande och helhetssyn.
Tjänstgöringen innebär att arbeta var femte helg samt en månad på sjukhuset under sommaren.

Din profil
Vi söker dig som är erfaren sjuksköterska med specialistutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller dig som är erfaren sjuksköterska och som nu är intresserad av att specialisera dig mot barn och ungdom. Vi har möjlighet att erbjuda vidareutbildning på arbetstid. Du har goda kunskaper i svenska och ytterligare språkkunskaper är meriterande. Du har hög ansvarskänsla, god social kompetens och samarbetsförmåga. Då enheten är under utveckling är det av stor vikt att du har ett intresse och engagemang för utvecklingsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Övrigt
Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur belastnings- och misstankeregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Skene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3820
Kontakt
  • Nina Brag, vårdenhetschef, 0320-77 93 30
Facklig företrädare
  • Lena Andersson, Vårdförbundet, 033-616 21 37
Publicerat 2019-06-18
Sista ansökningsdag 2019-08-31

Wróć do ofert pracy