Södra Älvsborgs Sjukhus, Neurologenheten

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om vår lediga tjänst
Vi söker en sjuksköterska till vår mottagning och dagvård, du kommer att arbeta halva tiden på mottagningen och halva tiden med dagvård. Arbetet innebär även att du kommer arbeta 2 av 10 helger på vår neurologavdelning. På mottagningen tar vi emot patienter med Parkinson, epilepsi, multipel skleros, ALS, primär hjärntumör och andra neurologiska sjukdomar.

För att möta den förändring som sker i samhället och i vården arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och våra arbetssätt. Vi vill att du är med och bidrar i arbetet till en vård i toppklass!

Vi är ett starkt sammansvetsat team med högt i tak och vi har verkligen roligt tillsammans. Det finns gott om erfarenhet inom gruppen vilket gör att man får känna sig ny hos oss.

Läs mer om våra sjukhusgemensamma förmåner

Om oss på Neurologenheten
Från och med september 2016 öppnades neurologienheten på SÄS vilken innefattar; neurologisk mottagning, dagvård samt slutenvård med 8 platser. Sedan maj 2017 jobbar vi i nyrenoverade lokaler som är anpassade för de patientgrupper som vi har hand om. På avdelningen bedriver vi både akut samt elektiv vård inom allmän neurologi.

Läs mer om SÄS som arbetsplats

Din profil
Du som söker är legitimerad sjuksköterska och det är meriterande om du har erfarenhet eller utbildning inom neurologisk vård. Som person tycker du om att samarbeta och ser teamet som en betydelsefull del i arbetet. Självklart har du inga problem att arbeta självständigt och fatta egna beslut. Initiativrikedom och nytänkande välkomnas. Du är empatisk och har ett bra bemötande till patienter, anhöriga och kollegor.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3817
Kontakt
  • Malin Johansson, vårdenhetschef , 033-616 39 37
Facklig företrädare
  • Ellinor Johansson, Vårdförbundet , 033-616 21 92
Publicerat 2019-06-18
Sista ansökningsdag 2019-08-14

Wróć do ofert pracy