Södra Älvsborgs Sjukhus, Central arbets- och fysioterapienhet

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Vill du bli en del i vår fantastiska arbetsgrupp? Vi söker dig som vill arbeta med ortopedisk öppenvård! 

Om vår lediga tjänst
Som fysioterapeut hos oss kommer du få möjligheten att arbeta i den akuta öppenvården ortopedi på SÄS. Det är även möjligt att arbeta med fysioterapi inom andra områden inom vår öppenvård och slutenvård som nämns i stycket om oss. Du kommer att få arbeta med individuell rehabilitering och med gymgrupper. Fysioterapeuten utgår från varje persons individuella behov och insatser, behandlingstid varierar beroende på problem, önskemål och förutsättningar hos såväl personen som verksamheten. Aktivt deltagande i dagligt förbättringsarbete och verksamhetsutveckling på vår enhet ser vi som en viktig del av arbetet.

Vi erbjuder dig
• Introduktion av fadder som handleder dig i arbetet
• Kompetensutveckling genom interna och externa utbildningar, auskultation
• Möjlighet till fördjupning av dina specialistkunskaper på universitets- eller högskolenivå.
• Teamarbete tillsammans med andra professioner
• Ett gott arbetsklimat i moderna lokaler
• Träning på arbetstid

Om oss
Enheten Central arbetsterapi och fysioterapi ansvarar gemensamt för att tillgodose fysioterapi till patienter inom somatisk öppen- och slutenvård. Det innebär områden som, medicin, infektion, lung, gyn, kirurgi, onkologi, ortopedi, barn och kardiologi. Vi är en del av Neuro- och rehabiliteringskliniken och bedriver verksamhet i Borås och Skene. Hos oss arbetar arbetsterapeuter och fysioterapeuter med fokus på att utveckla rehabiliteringen för patienters bästa. Vi är totalt ca 45 medarbetare på enheten och behöver nu bli fler, då vi har flera föräldralediga.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut med kandidatexamen eller högre utbildning och har ett serviceinriktat och positivt synsätt. Då arbetet präglas av samarbete och variation ställs stora krav på god samarbetsförmåga, flexibilitet, helhetssyn och ansvarstagande men även förmåga att arbeta självständigt. Du kommer ansvara för att patienten får en god rehabilitering under behandlingstiden. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Våra förmåner
För oss är det ytterst viktigt att du trivs och mår bra på din arbetsplats och därför pågår flertal insatser på kliniken och specifikt ett projekt med träning på arbetstid på vår enhet. Du får också möjligheten att bidra till SÄS utveckling och utnyttja det förmåner som ingår i arbete inom VG-regionen.

Läs mer om våra sjukhusgemensamma förmåner

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden så varmt välkommen med din ansökan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3602
Kontakt
  • Ulrika Bjerke, enhetschef , 033-616 4321
  • Josefin Axeland, enhetschef , 033-616 1280
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, 0500-466570
Publicerat 2019-06-05
Sista ansökningsdag 2019-06-28

Wróć do ofert pracy