Närhälsan Lerum vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om arbetet

Som undersköterska hos oss på Närhälsan Lerum vårdcentral har du ett varierande arbete med patienterna i fokus. Dina arbetsuppgifter kommer att innehålla tjänstgöring både på lab och mottagning.

Om oss

Vi söker dig som vill arbeta hos oss på Närhälsan Lerum vårdcentral, en trevlig och välfungerande vårdcentral med ett stort lab. Medarbetarnas goda samspel med patienter och arbetskamrater är avgörande för att kunna erbjuda en god vård.

Här kan du läsa mer om Närhälsan Lerum vårdcentral:
http://www.narhalsan.se/Lerumvardcentral

Om dig

Du är utbildad undersköterska med erfarenhet av provtagning och mottagningsarbete. Vi vill att du är en flexibel och kreativ person med god förmåga att organisera och prioritera. Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt och bra bemötande mot patienter och medarbetare. För vårdcentralen är det viktigt att du har ett kommunikativt arbetssätt mot patienter och medarbetare. Vi förutsätter att du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Som ny på jobbet kommer du att få gå bredvid, men vi förutsätter att du har god undersköterskekompetens så att du snabbt kan vara med och bidra i arbetslaget. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete på vårdcentral.

Villkor

Tjänsten gäller en timanställning där du arbetar vid behov.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Umowa o pracę na czas określony dłuższy niż 6 miesięcy
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Timanställning
Ort Lerum
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3502
Kontakt
  • Eva Johansson, Enhetschef , Tfn 0302 - 551 37
Facklig företrädare
  • Marie Gustafsson, Kommunal, Tfn 0700 - 20 77 83
Publicerat 2019-05-29
Sista ansökningsdag 2019-06-30

Wróć do ofert pracy