NU-sjukvården, Område III, Öppenvårdsmottagning Uddevalla

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vi har behov av att rekrytera en kurator och medarbetare till vår mottagning. Vår ambition är att erbjuda och skapa förutsättningar för stimulerande, spännande och intressant arbete med goda utvecklingsmöjligheter!


Beskrivning
Psykiatriska öppenvårdsmottagningen ses som basen i den specialistpsykiatriska verksamheten där målet är att, så långt som möjligt, utreda, diagnostisera, behandla och rehabilitera i patientens närmiljö. Målgruppen är i första hand personer som har behov av psykiatrisk specialistvård för exempelvis depression, bipolär sjukdom, personlighetsstörning, ångesttillstånd, samsjuklighet dvs psykisk störning/sjukdom med samtidigt missbruk/beroende samt utredning och behandling av ADHD.

Du kommer till en verksamhet med väl inarbetade kollegor och en god arbetsgemenskap. Vi är cirka 35 personer uppdelade i team bestående av läkare psykologer, kuratorer, sjuksköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, skötare och sekreterare.


Arbetsuppgifter
Kvalificerat psykosocialt utredningsarbete. Bedömnings- och behandlingsarbete med individ, familj, nätverk och samverkan med andra vårdgivare/myndigheter. Arbetet är såväl planerat som oplanerat, enskilt och i grupp.


Kvalifikationer
Du är utbildad socionom, socialpedagog eller beteendevetare. Tidigare erfarenhet inom specialistpsykiatri och att leda grupper är meriterande. Du är strukturerad, tydlig, ordningsam och flexibel samt har en vilja att arbeta och ingå i ett team. Vi värdesätter egenskaper som god social kompetens där humor, framåtanda och positivt tänkande är en klar merit. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och egenskaper som samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt. På sikt erbjuder vi möjlighet att gå utbildning i KBT och eller riktade behandlingsprogram.


Övrigt
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

 
Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3237
Kontakt
  • Aase Eriksson, vårdenhetschef, tfn. 010-435 63 91
  • Atosa Seyri, teamledare, tfn. 010-435 63 14
Publicerat 2019-05-15
Sista ansökningsdag 2019-06-12

Wróć do ofert pracy