Närhälsan Götene Vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Vi välkomnar en ny medarbetare till oss på Götene vårdcentral. Hos oss blir du en av ca 35 medarbetare som arbetar för ett bra bemötande och service till våra kunder. Vårdcentralen har ca 8600 listade patienter. Här finns bl a läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC, sköterskeledda specialistmottagningar, mottagning för psykisk hälsa och ackrediterat laboratorium.
För oss på Götene vårdcentral står patienten alltid i fokus. Verksamheten präglas av ett gott samarbete och vi har ett spännande och omväxlande arbete med patienter i alla åldrar. Hos oss erbjuds du en positiv arbetsmiljö med humor och laganda.

Här kan du läsa mer om Närhälsan Götene vårdcentral: http://www.narhalsan.se/gotenevardcentral

Om arbetet
Som Psykiatrisjuksköterska på Götene vårdcentral arbetar Du med tidiga och korta behandlingsinsatser enskilt eller i grupp för patienter med lindrig till måttlig psykisk ohälsa i alla åldrar. Du möter ett spektrum av patienter med varierande problematik så som depression, ångest, stressrelaterade problem, krisreaktioner, relationssvårigheter.
Du kommer att ha ansvar för telefonrådgivning, bedömningssamtal, individuella terapisamtal. Du ska samverka med annan personal inom och utanför vårdcentralen, samt deltaga i team konferenser vid behov.

Om dig
Vi söker Dig som är Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i psykiatri och gärna Steg 1utbildning i KBT. Dokumenterad erfarenhet av tidigare behandlingsarbete är ett krav.
Som person har Du god förmåga att arbeta självständigt och tar stort eget ansvar för de uppdrag som du åtar dig. Du är flexibel, ansvarsfull och professionell med god förmåga att samarbeta med andra professioner och att bidra till en positiv stämning på arbetsplatsen.

Övrigt
B-körkort är ett krav.
Vi tillämpar löpande rekryteringsintervjuer under ansökningstiden så ansök till tjänsten redan idag!

För frågor och mer information, varmt välkommen att höra av Dig till Lena Vestlin Vårdcentralchef 070-085 26 19

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%, tjänstgöringsgrad kan diskuteras
Ort Götene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/2828
Kontakt
  • Lena Vestlin, Vårdcentralschef, tel. 070-085 26 19
Facklig företrädare
  • Martin Severinkangas, Vårdförbundet, tel. 076-202 81 13
Publicerat 2019-04-25
Sista ansökningsdag 2019-05-19

Wróć do ofert pracy