Närhälsan Älvängen vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vårdcentralen är en väl fungerande enhet med kompetent och erfaren personal och ca 8500 patienter har valt att lista sig hos oss. Vi har både akut verksamhet, drop-in och planerad läkarmottagning, BVC med 740 listade barn i nuläget samt sköterskemottagningar Diabetes-, Astma/Kol-och Hypertonimottagning. Vi har också tillgång till psykolog.

Om arbetet

Vi startar vid årsskiftet 2019/2020 en ny familjecentral centralt belägen i Älvängen i nära anslutning till vårdcentralen. Du får den unika möjligheten att vara med och utforma familjecentralen och utveckla verksamheten framåt. Här erbjuds du ett stimulerande och omväxlande arbete där du tillsammans med två kollegor tar hand om familjecentralens barn. Sedvanliga arbetsuppgifter på en barnavårdsmottagning ingår så som hälsokontroller, vaccination och föräldragrupper.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom antingen barn och ungdom eller öppen hälso- och sjukvård. Har du erfarenhet från BVC och journalsystemet Asynja Visph är det meriterande. även utbildning i barn HLR ser vi som meriterande. Vi värdesätter personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta självständigt, ett professionellt förhållningssätt och god samarbets- och organisationsförmåga. Du bör även vara ansvarstagande samt ha initiativförmåga. Att tycka om och trivas med utveckling av verksamhet samt arbete kring ständiga förbättringar är en förutsättning för att du ska trivas hos oss. Vi vill även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden; Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Älvängen
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/2797
Kontakt
  • Lena Serrander, vårdcentralschef, 010-4733579
  • Emelia Önebro Olausson, teamledare, 072-5325789
Facklig företrädare
  • Ritva Stubelius, Vårdförbundet, 0725 136279
Publicerat 2019-05-03
Sista ansökningsdag 2019-05-31

Wróć do ofert pracy