Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Njurmedicin, Dialysmottagning avd 130

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Avdelning 130 är en dialysmottagning med 25 vårdplatser, varav fyra till sex platser är avsedda för akuta behandlingar. Vid avdelningen bedrivs hemodialys och aferesbehandlingar. Avdelningens profil innefattar både den akuta dialysverksamheten och patienter med assisterad dialys. Vi utför behandlingar både på vår dialysmottagning och på vårdavdelningar runt om på Sahlgrenska sjukhuset.

Här ingår du i ett team med läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Mottagningen har verksamhet alla dagar i veckan och du tjänstgör dag- och kvällspass. Mottagningen har tjänstgöring även på helger, dock endast var fjärde helg. På mottagningen har man också beredskap för akuta dialyser utanför öppethållande.

Vad erbjuder vi dig?

Dialysvården har utvecklats mycket genom åren och som anställd får du möjligheten att vara med i en verksamhet som gemensamt strävar efter ständig utveckling och förbättring. Du erbjuds en trygg och stimulerande arbetsmiljö där du arbetar med medicinsk teknik och har möjlighet att skapa långvariga och goda relationer. Målet med behandlingen är att skapa delaktiga patienter som gör det möjligt att trots kronisk sjukdom leva ett aktivt liv med god livskvalitet. Sjuksköterskor utan tidigare dialyserfarenhet får gå bredvid en erfaren sjuksköterska under en tio veckors period. Du kommer även få möjlighet till utbildning i njurmedicinska sjukdomar och omvårdnad på 22,5 hp avancerad nivå vid Göteborgs Universitet.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från akutsjukvård och dialys. Du kommer att ingå i en arbetslag som arbetar i team och som stöttar varandra. En förutsättning att arbeta hos oss är att du är ser fördelar med och har förmågan att samarbeta, att du är flexibel och tycker om att arbeta med teknisk utrustning. Då du kommer att arbeta i ett nära samarbete med patienten tycker vi det är viktigt att du är bra på relationsbyggande för att få patienten att känna sig trygg och delaktig i behandlingen. Vi letar efter någon som kan komplettera vårt arbetslag och fokus kommer att läggas på personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så ansök redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/1332
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Annika Skogsborn, 070-253 97 68
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Annika Wettergren, 031-342 33 50
Publicerat 2019-04-30
Sista ansökningsdag 2019-05-21

Wróć do ofert pracy