Närhälsan Psykologenheten för Mödrabarnhälsovård Göteborg

Regiongemensam hälso- och sjukvård är en ny förvaltning i regionen. Våra verksamheter har en stor bredd med inriktning regiongemensamma vårdverksamheter och hälsofrämjande nära vård. Nu har du möjlighet att bli en del av oss och vara med på vår spännande uppstart och utveckling.

Om oss

Psykologenheten för mödra- och barnhälsovård Göteborg är tillsammans med övriga enheter i regionen en verksamhet i utveckling. Vårt uppdrag är att främja psykisk hälsa och förebygga psykisk ohälsa hos barn genom insatser till blivande föräldrar och familjer med barn i förskoleåldrarna.

Tillsammans med övriga psykologenheter för mödra- och barnhälsovård i regionen arrangeras gemensam fortbildning och uppdragsutbildningar, ackrediterade för psykologernas specialistutbildning. Medarbetare inom enheten utbildas inom psykologisk fallkonsultation, individ- och gruppbaserade behandlingsmetoder samt i adekvata utredningsinstrument för uppdraget. En bra arbetsmiljö och hälsa är viktigt för oss. Hälsofrämjande aktiviteter uppmuntras och friskvårdsbidrag erbjuds alla inom enheten.

Psykologenheten har sex mottagningar och vi söker nu en vikarie till vår mottagning i Majorna. I tjänsten ingår arbete en dag i veckan på Öckerö.

Om arbetet

Tyngdpunkten ligger på förebyggande arbete och tidiga insatser med fokus på barns psykiska hälsa och utveckling och föräldrastöd. Du kommer att samarbeta med övrig personal inom mödra-och barnhälsovården. I arbetet ingår konsultation och fortbildning riktad till personal inom mödra-och barnhälsovården, föräldrastöd individuellt och i grupp, psykologisk behandling av korttidskaraktär samt viss bedömnings-och utredningsarbete. Samarbete med vårdgrannar, socialtjänst och förskola liksom deltagande i metodik och kvalitetsutvecklingsarbete inom mödra-och barnhälsovården ingår.

Om dig

Du skall vara legitimerad psykolog. Erfarenhet av arbete i samma eller inom liknande verksamhet är meriterande. Fördjupad kunskap i konsultationsmetodik, psykologisk behandling tillämplig för uppdraget, metodik för utvecklingsbedömning samt föräldrastöd är meriterande.

Som person har du ett professionellt arbets- och förhållningsätt, stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Villkor

Tjänsten är ett vikariat som startar 1/6 och pågår i ett år.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Umowa o pracę na czas określony dłuższy niż 6 miesięcy
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/948
Kontakt
  • Helén Edfalk, Enhetschef, Tfn 0703 - 24 56 40
Facklig företrädare
  • Annika Westergård, Sveriges Psykologförbund, Tfn 0705 - 08 67 81
Publicerat 2019-02-08
Sista ansökningsdag 2019-02-24

Wróć do ofert pracy