Skaraborgs Sjukhus, Område Medicin, M1, Kuratorer, dietister och psykologer

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Sedan hösten 2015 finns vid SkaS-övergripande enhet för kuratorer och dietister samt neuropsykologer inom somatisk vård vid verksamhetsområde M1. Vi arbetar med både barn och vuxna. Enheten består av ca 35 medarbetare inom de olika professionerna. Verksamheten är lokaliserad på alla fyra sjukhusorter: Skövde, Lidköping, Falköping och Mariestad. Då en av våra kuratorer nu går vidare till annan tjänst söker vi ny kurator till vår spännande verksamhet!

Arbetsuppgifter

Som kurator hos oss kommer du att arbeta individuellt med patientkontakter, samverka i team och vägleda patienten i kontakter med andra aktörer utifrån de behov som finns. Det är du som har den psykosociala kompetensen i teamet med patienten i fokus. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en verksamhet som präglas av korta beslutsvägar, en god arbetsmiljö med nära och gott samarbete kollegor emellan, möjlighet till handledning och vidareutveckling mm.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad socionom eller med annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter från exempelvis socialtjänst, behandlingsarbete, samtalsbehandling eller liknande.

Övrigt

I nuläget består tjänsten av Falköpings upptagningsområde samt lagstadgad smittspårning och externa rehabiliteringsvistelser som är förlagda i Skövde. Dock pågår en översyn av tjänsten vilket kan komma att innebära en annan intern fördelning inom enheten av ovanstående områden.

Intervjuer kommer ske under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Skövde/Falköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/236
Kontakt
  • Enhetschef Christina Leksell , 0500 - 43 26 21
Facklig företrädare
  • Matilda Skoglund, SSR , 0500 - 43 26 11
Publicerat 2019-01-11
Sista ansökningsdag 2019-01-28

Wróć do ofert pracy