Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 5, Ekonomiavdelningen

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om verksamheten

Vill du vara med och påverka framtidens sjukvård? Vi på Område 5 består av 10 verksamhetsområden, har ca 2 650 anställda och en omsättning på 3 miljarder. Vi är 8 medarbetare på ekonomiavdelningen.

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete som controller med ett utvecklingsarbete inom funktionen för att möta nya krav. Vi erbjuder variation i arbetsuppgifterna och ett stort mått av frihet under ansvar. Hos oss finns en kultur som ger dig möjlighet att påverka och utveckla.

Om arbetsuppgifter

Du kommer att ha en besluts- och processtödjande roll inom ekonomiområdet och arbeta nära verksamhetens chefer med strategiska och operativa frågor bl a

  • Stöd i arbetet med produktionsplaner, budget, uppföljning, analys och prognoser.
  • Arbete med att ta fram nyckel- och jämförelsetal
  • Medverkan i förändringsarbete och kostnadskalkyler
  • Ingå i verksamhetsområdets ledningsgrupp 

Du kommer att arbeta som controller för ett eller två verksamhetsområden. Arbetet är varierande och sker både självständigt med mycket egenansvar, och i team med andra controllers. Som controller inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset förväntas du även kunna bidra med arbete på en sjukhusövergripande nivå.

Om dig

Vi söker dig som är en självgående, analytisk och social person med ett stort intresse för controlling och utvecklingsarbete. Du har utbildning i ekonomi lägst motsvarande en kandidatexamen och minst 3-5 års erfarenhet av att arbeta som controller. Det är meriteraden om du har erfarenhet från både privat och offentlig sektor.

Arbetet förutsätter god kommunikations – och samarbetsförmåga inbegripet ett pedagogiskt sätt att förmedla ekonomisk information. Dessutom är du initiativrik och drivande som person. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/226
Kontakt
  • Ekonomichef, Asbjörg Strand, 076-833 88 27
Publicerat 2019-01-11
Sista ansökningsdag 2019-01-25

Wróć do ofert pracy