Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Infektion, Administrativa enheten

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Infektion har ansvar för att bedriva sjukvård, undervisning, forskning och utveckling inom infektionssjukdomar på Sahlgrenska sjukhuset. Verksamheten bedrivs på fyra vårdavdelningar med för närvarande 62 vårdplatser. De fyra vårdavdelningarna har olika inriktning, såsom barn, intensivvård, hiv och multiresistenta bakterier. Till Infektionskliniken hör också en öppenvårdsmottagning som har både tidsbeställd och akut verksamhet. Öppenvårdsmottagningen inkluderar även en resemedicinsk enhet. Infektion har en även en egen kuratorsverksamhet och sprututbytesmottagning.

På Infektion vårdas patienter i alla åldrar som drabbats av akuta eller kroniska infektionssjukdomar. Flertalet av patienter som vårdas på Infektion blir friska och kan återgå till sitt ordinarie liv efter vårdtiden, vilket skapar en positiv känsla på enheterna.

Infektion ligger på Östra Sjukhuset. Gröna omgivningar omger kliniken, vilket uppskattas av både patienter och personal. Inom verksamhet Infektion har vi ett nära samarbete mellan enheterna, vilket medför att det är lätt att känna sig delaktig i verksamhetens strävan mot en Infektionssjukvård i toppklass.

På den Administrativa enheten arbetar medicinska- och vårdadministrativa sekreterare, administratörer, heromaassistent och systemadministratör. Vi är i nuläget 20-tal medarbetare. Vi har en bra mix av medarbetare och har en varierad kompetens inom gruppen där vi lär oss av varandra.

Vi erbjuder dig en strukturerad arbetsplatsintroduktion, en anpassad bredvidgång och en möjlighet för dig att utvecklas i din yrkesroll.

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna består av journaldokumentation, bokning av planering och uppföljning samt kodning. I befattningen ingår uppdrag mot kuratorsenheten på Infektion och mot Infektions akutmottagning.

Om dig

Vi söker dig som har utbildning inom hälso- och sjukvårdsdokumentation, goda kunskaper i svenska språket. Erfarenhet att arbeta officepaketet, Melior och Elvis.

Vi söker dig som har god självkännedom och trivs med att arbeta både självständigt och i olika gruppsammanhang. Du är en person som kan ta egna initiativ och beslut. Dina styrkor är att du har en hög service- och ansvarskänsla, ger ett gott bemötande och är noggrann.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/196
Kontakt
  • Enhetschef, Marianne Johansson, 031-343 43 09 / 070- 082 48 28
  • Sektionsledare, Helen Wilhelmsson, 031-343 42 41 / 070- 082 43 97
Facklig företrädare
  • Vision, Karin Gustavsson, 070- 082 33 93
Publicerat 2019-01-10
Sista ansökningsdag 2019-01-31

Wróć do ofert pracy