Närhälsan Gamlestadstorget rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Gamlestadstorget Rehabmottagning är en väletablerad rehabiliteringsmottagning i ett spännande och expansivt område med goda kommunikationer. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en kreativ och mångkulturell miljö.

Hos oss arbetar arbetsterapeuter, fysioterapeuter, logoped, dietist och kanslister. Vår arbetsplats präglas av god sammanhållning, gemenskap och utvecklingsmöjligheter.

Som arbetsgivare är vi måna om att du som medarbetare får möjlighet till vidareutbildning genom både metodkurser, handledning eller genom auskultation.

Om arbetet

Merparten av de som söker till oss har besvär från rörelse- och stödjeorganen, neurologiska besvär eller smärt- och stressrelaterade besvär. Arbetet är självständigt och omväxlande

Vanliga arbetsområden är handskador, problematik kring smärta, stressrelaterade besvär, kognitiva utredningar och hjälpmedelsförskrivningar. Aktivitets- och funktionsbedömningar, bostadsanpassningar samt handledning av student ingår också i vårt uppdrag

Vi tar emot personer i alla åldrar samt alla diagnoser, såväl individuellt som i grupp. Arbetet bedrivs i huvudsak på mottagningen men vid behov erbjuds hembesök.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet av öppenvård. Du har god erfarenhet av både teamarbete och självständigt arbete samt intresse av att arbeta med ständiga förbättringar och utveckling av ditt arbete.

Erfarenhet och god förmåga inom relevanta områden som handrehabilitering, hjälpmedelsförskrivning och bostadsanpassningsprocessen är meriterande. Det är önskvärt att du har kunskap och intresse av stressrelaterade ohälsa.

Stor vikt kommer att läggas vid god samarbetsförmåga, självständighet, initiativtagande och flexibilitet i både arbetssätt och arbetsuppgifter. Det krävs att du är strukturerad och har förmåga att se till helheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/177
Kontakt
  • Iréne Holmberg, Enhetschef, Tfn 0707 - 54 36 20
Facklig företrädare
  • Lena Bengtsson Sjöqvist, Sveriges Arbetsterapeuter, Tfn 010 435 92 35 och 0700 20 79 97
Publicerat 2019-01-10
Sista ansökningsdag 2019-02-28

Wróć do ofert pracy