Kungälvs Sjukhus, Psykiatriska kliniken

Vill du bli en del av Nya Kungälvs sjukhus – det växande akutsjukhuset med ett varierande sjukdomspanorama som präglas av nära samarbete och korta beslutsvägar? Vi har ett personcentrerat arbetssätt där patienten sätts i fokus och medarbetarna ges en utvecklande och trivsam arbetsmiljö.
Sjukhuset befinner sig i ett spännande utvecklings- och expansionsläge där om- och tillbyggnad pågår för att möta framtidens vårdbehov.
Vårt mål är att ge högsta kvalitet i det medicinska omhändertagandet.

Beskrivning
Psykiatriska kliniken vid Kungälvs sjukhus ansvarar för den psykiatriska vården för såväl barn som vuxna inom Kungälv, Stenungssund, Tjörn och Ale. Kliniken består av psykiatrisk akutmottagning, öppenvårdsmottagningar, vårdavdelningar, DBT-team samt ätstörningsenhet.

Arbetsuppgifter
Som psykiatrisjuksköterska arbetar du tillsammans med sjuksköterskor, skötare och läkare på våra tre vårdavdelningar och psykiatriska akutmottagningen.
Arbetssättet präglas av öppenhet, ansvarstagande, mycket god samarbetsförmåga, flexibilitet och dialog.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i psykiatri. Du som söker ska ha erfarenhet från psykiatrisk akutvård och/eller heldygnsvård. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper som att du är trygg i din yrkesroll, flexibel, självständig och har god samarbetsförmåga.

Övrigt
Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla som erbjuds anställning på psykiatriska kliniken.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på psykiatriska kliniken, men som inledningsvis är ett vikariat på psykiatriska akutmottagningen t o m 31/5 2020.

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/140
Kontakt
  • Helen Runesund, vårdenhetschef, 0303-989 57
Facklig företrädare
  • Annika Lundholm, Vårdförbundet, 0303-988 44
Publicerat 2019-01-10
Sista ansökningsdag 2019-01-24

Wróć do ofert pracy