Närhälsan Hisingen jourcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om arbetet

Som sjuksköterska på Närhälsan Hisingen jourcentral kommer du ingå i ett gott gäng som trivs att arbeta i team. I arbetet prioriterar du inkommande patienter på plats i vår Drop-in mottagning. Du erbjuds ett omväxlande arbete med bland annat triagering och mottagningsarbete tillsammans med läkare. Vi arbetar med ständiga förbättringar och utvecklingsarbeten. Jourcentralen är en av nio enheter som ingår i det regionala arbetet med utveckling av personcentrerat arbets- och förhållningssätt på uppdrag från Koncernkontoret.

Förutom sjuksköterskor och läkare är vi även undersköterskor och medicinska sekreterare som arbetar i team runt patienten. Vi lägger stor vikt vid ett gott samarbete där alla bidrar till helheten. Vi kan erbjuda dig en positiv och utvecklande arbetsplats med korta beslutsvägar samt kompetensutveckling med både interna och externa utbildningar.

Möjlighet finns för önskemål om schema och tjänstgöringsgrad.

Om oss

Närhälsan Hisingen jourcentral är en kvälls- och helgöppen mottagning belägen centralt på Hisingen i Närhälsan Brämaregården vårdcentrals lokaler. Vi tar hand om patienter som behöver omedelbar hjälp under kvällar eller helger. I första hand träffar patienten en sjuksköterska och vid behov läkare som gör en bedömning av hälsoläget.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du har erfarenhet och trygghet i din kompetens, vilket gett dig förmåga att prioritera och fatta snabba beslut. Du behöver ha en förmåga att organisera, både ditt eget och andras arbete, och lätt för att skapa relationer med andra yrkesgrupper. Du tycker om att ha varierande arbetsuppgifter, tar egna initiativ och ser vad som behöver göras. Vi ser att du har ett intresse av att utvecklas i din profession, gillar utmaningar och ett engagemang för att utveckla vården.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Deltid, enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/111
Kontakt
  • Marie Steffenburg Wennberg, Bitr Verksamhetschef , Tfn 0707 - 29 29 95
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, Tfn 0700 - 82 36 46
Publicerat 2019-01-14
Sista ansökningsdag 2019-02-14

Wróć do ofert pracy