Kungälvs Sjukhus, Diagnostik och Service, Radiologi

Kungälvs Sjukhus är ett växande akutsjukhus som har akut- och planerad verksamhet. På Kungälvs Sjukhus finns ultraljud, konventionell röntgen, intervention samt MR- och CT verksamhet. Kungälvs Sjukhus befinner sig i ett spännande utvecklingsskede där verksamheten kommer att expandera de närmaste åren i helt nya lokaler.

Angereds Närsjukhus är ett helt nybyggt, toppmodernt och kvalitéstyrt sjukhus med unikt närsjukvårdskoncept och planerad verksamhet. På Angereds röntgenklinik finns ultraljud, konventionell röntgen samt MR- och CT verksamhet.

Beskrivning

Vill du vara en av oss på Röntgenkliniken Kungälvs sjukhus och Angereds Närsjukhus? Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska, där du med din kompetens och ditt kunnande är med och utvecklar våra röntgenverksamheter.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete där du kommer att erbjudas interna och externa kurser. Vi arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling för att höja kompetensnivån och du kan komma att erbjudas utbildning på arbetstid som är kopplat till forskning. Radiologiskt basår och karriärplan är under införande. Du kommer att arbeta i ett härligt och glatt gäng bestående av kvinnor och män i varierande åldrar och etnicitet. På vår klinik arbetar röntgensjuksköterskor, radiologer, undersköterskor, sekreterare samt annan administrativ personal.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att självständigt och i team planera och utföra patientundersökningar och bedömningar som ligger till grund för diagnos och behandling av patienter. Tjänsten innebär roterande tjänstgöring mellan Angered närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vår klinik har individuella schema. Arbetstiderna är förlagda till dygnets alla timmar, helg och nattjänstgöring ingår.

Kvalifikationer

Du är legitimerad röntgensjuksköterska och vi ser gärna att du har erfarenhet av röntgen. Har du erfarenhet av intervention, CT eller MR är det meriterande. Språkkunskaper i svenska lägst nivå C 1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi söker dig som är engagerad, noggrann och trygg i din arbetsroll. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och viljan att driva verksamheten framåt.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7026
Kontakt
  • Bente Christiansen, vårdenhetschef, 0303-98710
Facklig företrädare
  • Sofia Tholén Dahlman, Vårdförbundet, 0303-988 44
Publicerat 2018-11-23
Sista ansökningsdag 2018-12-09

Wróć do ofert pracy