Närhälsan, Fyrbodal, Dagson vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Dagson vårdcentral är centralt belägen i Uddevalla, med promenadavstånd till både buss och tåg. I samma lokaler verkar Jourcentralen på kvällar och helger och i fastigheten finns också Mobila teamet som arbetar över hela Uddevalla kommun. Vårdcentralen är en välfungerande enhet med cirka 10 810 listade patienter. Vi är 37 tillsvidare anställda medarbetare. Personalgruppen har ett gott samarbete och alla är delaktiga i vårdcentralens utveckling. Vi jobbar ständigt med förbättra och utveckla vår kvalitet i vårt arbete.

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter omfattar det breda allmänmedicinska området. Du kommer att arbeta med mottagningsarbete med planerade mottagningstider, akutbesök, och möjlighet att vara på BVC.  Du kommer också att beredas möjlighet att handleda ST-läkare, AT-läkare och underläkare. Vi har idag flera ST-läkare, underläkare och AT-läkare. Du deltar i läkargruppen som en kreativ medlem i förbättrings- och utvecklingsarbete tillsammans med vårdcentralens ledning. Läkargruppen har regelbundna möten varje vecka.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin. Du har god empatisk förmåga, är noggrann, vill jobba med kvalité, är strukturerad och för dig är ett professionellt bemötande en självklarhet. Då arbetet innebär både självständigt arbete och teamarbete kommer vi att lägga stor vikt vid såväl din samarbetsförmåga som din flexibilitet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/6904
Kontakt
  • Maria Larsson, Vårdcentralschef, 010-441 64 17
Facklig företrädare
  • Fredrik Pellmé, Läkarförbundet, 010 - 473 46 35
Publicerat 2018-11-21
Sista ansökningsdag 2018-12-21

Wróć do ofert pracy