Alingsås lasarett

Alingsås lasarett är en del av Västra Götalandsregionen. Närhet, öppenhet, dialog, trygghet och kompetens är viktiga ledstjärnor på Alingsås lasarett. Alingsås lasarett har cirka 700 anställda och en omsättning på cirka 600 miljoner. Sjukhuset har en pågående om- och tillbyggnad för att utveckla vården och möta framtidens vårdbehov som akutsjukhus och närvårdsprofil

Är du undersköterska och vill arbeta tillsammans med oss på Alingsås lasarett sommaren 2019?

Alingsås lasarett söker undersköterskor för sommaren 2019 inom medicin, kirurgi, ortopedi, röntgen, akutmottagning och intensivvård. Vi erbjuder ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete. Har du önskemål och vana från någon verksamhet så ange det i din ansökan så försöker vi tillgodose dina önskemål, men det är i huvudsak verksamhetens behov som styr var du blir placerad.

Alingsås lasarett står inför spännande utmaningar där vi vill möta framtidens patient med moderna arbetssätt där vi utgår från individens behov och förutsättningar. Vi erbjuder ett varierande arbete där patienten är en självklar medaktör. Vi utvecklas hela tiden och fokus kommer ligga på vårt arbetssätt som vi ska ta med oss in i våra nya lokaler längre fram.

Hos oss får du det mindre sjukhusets fördelar med närhet och korta beslutsvägar. Vi möter en bredd av patienter och patientdiagnoser.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du får gärna ha erfarenhet från akutsjukvård.

Är du studerande på sjuksköterskeprogrammet behöver du ha avklarat termin 3 eller termin 4 beroende på utbildningsprogram.

Är du studerande på läkarutbildningen behöver du ha avklarat termin 5 eller termin 6 beroende på utbildningsprogram.

Ditt synsätt bör präglas av omtanke om människor och du behöver ha god förmåga att arbeta i team. Du är flexibel och tycker om utvecklingsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi hoppas att du vill bidra med din kompetens och arbeta med oss i sommar.

Vi förespråkar mångfald i vår rekryteringsprocess.

Övrigt Intervjuer och tillsättning sker fortlöpande under ansökningsperioden så kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt. Rekryteringen pågår fram till sommaren och besked om tillsättningen kan därför dröja fram till dess.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning kortare än 3 månader
Anställningen avslutas 2019-08-31
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 2019-06-01 eller enligt överenskommelse - 2019-08-31
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 20
Sysselsättningsgrad 70-100%
Ort Alingsås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/6519
Kontakt
  • Petra Roxenius, HR-specialist, tfn:0700-20 65 44
  • Sandra kihlberg, HR-specialist, tfn: 0724-545771
Facklig företrädare
  • Kommunal, 0322-22 66 74
Publicerat 2019-01-01
Sista ansökningsdag 2019-06-30

Wróć do ofert pracy