Skaraborgs Sjukhus, Område Medicin, M2, Äldrepsykiatri

Skaraborgs Sjukhus( SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och är över 4500 medarbetare.Vi arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård.Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv.Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning
Äldrepsykiatrin består av en utrednings- och behandlingsavdelning med 12 vårdplatser samt en öppenvårdsmottagning. Mottagningen har nyligen flyttat till större nyare lokaler bredvid avdelningen för att kunna öka samarbetet, vilket på sikt kommer ge goda utvecklingsmöjligheter och vi behöver därför utöka vår härliga personalstyrka.
Vi utför utredningar av misstänkta demenssjukdomar i alla åldrar samt behandlar äldre personer med svårbehandlade depressioner och paranoia, där begynnande demens och/eller somatisk sjukdom kan vara bidragande orsak. På enheten arbetar vi i tvärprofessionellt team bestående av läkare, sjuksköterska, skötare/undersköterska, medicinsk sekreterare, neuropsykolog och kurator.

Arbetsuppgifter
Du arbetar tillsammans med övrig personal för en effektiv och bra utredning och/eller behandling både med psykiatriskt och medicinskt omvårdnadsarbete. Som sjuksköterska är du med i planeringen av utredningen/behandlingen, kallar patienter, utför testningar, tar prover, rondar, är med på vårdplaneringar, ansvarar för mediciner och assisterar läkarna vid undersökning. Det är till viss del flexibla arbetsuppgifter som ni delar upp tillsammans varje morgon utefter de förutsättningar som finns. I första hand är det till vår avdelning som vi nu söker förstärkning, men möjlighet till att arbeta på vår mottagning och eventuellt också i det multidisciplinära teamet finns.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska. Vi ser det som meriterande om du har utbildning med inriktning mot äldre och gärna fördjupning inom demens eller geriatrik. God samarbetsförmåga och initiativförmåga är egenskaper som vi värdesätter högt. Intresse för verksamhetsutveckling och ny kunskap och nya metoder är nödvändigt.
Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Övrigt
Vid tillsättning inom äldrepsykiatrin begär vi utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Denna förfrågan sköts av arbetsgivaren. Intervjuer sker löpande under rekryteringstiden. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Falköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/6516
Kontakt
  • Camilla Berg, Enhetschef, 0515-87717
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0500-431936
Publicerat 2018-10-25
Sista ansökningsdag 2018-11-15

Wróć do ofert pracy