Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Neurosjukvård, Administrativa enheten

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Din nya arbetsplats?

Neurosjukvården på Sahlgrenska Universitetssjukhuset har i uppdrag att ge högspecialiserad vård, diagnosticering och rehabilitering till patienter med sjukdomar och skador i hjärna, ryggmärg, nerver och muskler. Verksamheten är indelad i fem olika sektioner: neurologi, neurokirurgi, strokeenhet, klinisk neurofysiologi och rehabiliteringsmedicin (placering Högsbo sjukhus). Den administrativa enheten består av cirka 48 medarbetare som arbetar inom de ovannämnda sektionerna.

Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat med möjlighet till personlig utveckling och hög delaktighet. Vår ambition är att tillvarata samtliga medarbetares kompetens och tillsammans, på ett professionellt och engagerat sätt, utföra de vårdadministrativa arbetsuppgifterna i enlighet med verksamhetens mål.

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till vår neurokirurgiska verksamhet. Neurokirurgiska verksamhetens uppdrag är att erbjuda samtliga invånare, barn och vuxna, i Västra Götalandsregionen en komplett neurokirurgisk vård av hög kvalitet. Vårdinsatser, både akuta och planerade, kan också erbjudas patienter, som kommer från andra delar av landet. Som medicinsk sekreterare har du en viktig administrativ funktion. Du kommer att få möjligheter att utveckla dina arbetsuppgifter utifrån din kompetens och utifrån verksamhetens behov.

Hur ser arbetsuppgifterna ut?

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar där du tillsammans med enhetens medicinska sekreterare servar verksamheten med administrativt stöd. Dina arbetsuppgifter är varierande och består av journalskrivning av både sluten- och öppenvård med bland annat operationsberättelser, patientregistrering, DRG-registrering, utskrift av brev och intyg, operationsanmälningar, post- och telefon-service samt andra administrativa uppgifter utifrån verksamhetens behov.

Som medicinsk sekreterare kan du också, beroende på fallenhet och intresse, vara delaktig i de utvecklingsarbeten som pågår på enheten.

Vem söker vi?

Vi söker dig med vårddokumentationsutbildning till medicinsk sekreterare. Du har goda kunskaper i svenska språket och IT-vana. Erfarenhet av vårdadministrativt arbete i Elvis och Melior är meriterande.

Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt men också har god förmåga att arbeta i grupp/team då du tillsammans med övriga sekreterare har ett ansvar för den gemensamma administrationen på enheten. Vi lägger stor vikt vid att du är lätt att samarbeta med, är noggrann, strukturerad och professionell i din yrkesroll samt att du har ett gott bemötande och en ansvars- och servicekänsla.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så ansök redan idag!

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/6182
Kontakt
  • Enhetschef, Johanna Tiselius-Edman, 070-254 75 20
  • Enhetschef Almira Veric, 070-020 78 86
Facklig företrädare
  • Vision, Lotta Beaird, 031-342 60 36
Publicerat 2018-11-27
Sista ansökningsdag 2018-12-11

Wróć do ofert pracy