Närhälsan Björkekärr vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Nu har du chansen att ”få in en fot ” i primärvården! Vi söker Dig som vill lära dig mer om arbete inom primärvård eller kanske har du tröttnat på pensionärslivet och vill arbeta extra på timmar hos oss på Närhälsan Björkekärr vårdcentral.

Om oss

Närhälsan Björkekärr vårdcentral ligger beläget i en stillsam del av staden endast 10 minuter från centrala Göteborg. Vi har idag ca 7000 listade och är 25 anställda. Här möter Du en arbetsgrupp som präglas utav hög kompetens och ett stort engagemang. Du kommer att få arbeta i en positiv arbetsmiljö med mycket humor och god teamanda.

Hos oss har vi ett närvarande, tydligt och stödjande ledarskap och stor vikt läggs vid att alla skall trivas då vi är övertygade om att det gynnar våra patienter. Vi är stolta över vår vårdcentral och söker nu Dig som är engagerad, lösningsorienterad och positiv!

Om arbetet

Vår arbetsplats är dynamisk och dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande. En arbetsdag kan innefatta telefonrådgivning, arbete på laboratoriet, akut omhändertagande av patient, triagering samt eventuellt hembesök.

Om dig

Du är självständig, kundorienterad samt innehar en naturlig trygghet i din profession. Det är viktigt att du kan prioritera i akuta situationer. Rätt person innehar stor arbetslust, glädje är prestigelös och kommunikativ.

Meriterande är om du tidigare arbetat inom primärvård och har några års erfarenhet som sjuksköterska. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Villkor

Tjänsten är en timanställning som pågår till och med 2019-08-31. Urval sker löpande under ansökningstiden, så lämna in din ansökan idag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Umowa o pracę na czas określony dłuższy niż 6 miesięcy
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/6030
Kontakt
  • Annika Leidenhed, Vårdcentralchef, Tfn 0702 - 93 73 98
Facklig företrädare
  • Therese De Don, Vårdförbundet, Tfn 0700 - 82 36 46
Publicerat 2018-10-02
Sista ansökningsdag 2018-11-02

Wróć do ofert pracy