Närhälsan Askim vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Askim vårdcentral är belägen i Sisjöns industriområde i Västra delen av Göteborg. Vi flyttade in i nybyggda fräscha lokaler 2009 och ligger mitt i ett nytt affärsområde med stort serviceutbud. Vårdcentralen har ca 8 300 listade invånare. Vi kan erbjuda dig ett spännande och omväxlande arbete med patienter i alla åldrar, i en positiv arbetsmiljö med humor och god laganda. Vårt arbete går ut på att erbjuda patienten en god vård och hälsofrämjande insatser. Vi arbetar aktivt för att utveckla verksamheten och har flera pågående projekt. Tillsammans arbetar vi utefter Närhälsans kärnvärden: Pålitlig, omtänksam och nytänkande.

Om arbetet

Som distriktssköterska på vår vårdcentral arbetar du allsidigt med patienter i alla åldrar, både genom egen mottagning och i samarbete med läkare. Arbete med rådgivning och triagering via telefon är en stor och viktig del i vårt omhändertagande av våra patienter. Andra förekommande arbetsuppgifter är vaccinering, förskrivning av inkontinenshjälpmedel, uppföljning av blodtryckspatienter och dokumentation.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård. Tidigare erfarenhet av mottagningsverksamhet i primärvård är meriterande.

Vi söker dig som är kundorienterad, engagerad och positiv. Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, bra bemötande mot patienter och medarbetare samt god samarbets-, initiativ- och organisationsförmåga.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Umowa o pracę na czas nieokreślony
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Askim
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/5157
Kontakt
  • Annika Appelgren, Vårdcentralschef , Tfn 070 - 580 19 15
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet , Tfn 070 - 082 36 46
Publicerat 2018-08-23
Sista ansökningsdag 2018-11-09

Wróć do ofert pracy