Område III, Vuxenpsykiatrisk öppenvård, Öppenvårdsmottagning Åmål

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vuxenpsykiatriska öppenvårdsmottagningen i Åmål
Åmål ligger vid Vänern i det sköna landskapet Dalsland. Här finns alla möjligheter till hög livskvalitet och aktivt friluftsliv. Här finns en vacker natur och ett rikt djurliv. Skog, berg och flera sjöar flera vandringsleder, skidbacke och fiske. Åmål erbjuder också ett ansenligt kulturliv och ett levande centrum. På sommaren blomstrar staden med sin betydande båthamn och årliga bluesfestival. Åmål ligger mitt emellan Karlstad och Göteborg med bra transportmöjligheter i båda riktningarna.

Vid Åmåls mottagning arbetar vi i team. Förutom psykolog ingår sjuksköterskor, skötare, kurator, läkare, medicinsk sekreterare, arbetsterapeut och enhetschef. Mottagningen ingår i en stor psykiatrisk klinik i NU-sjukvården.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna för psykologen utgörs i huvudsak av bedömningar och psykologiskt psykoterapeutiskt behandlingsarbete. Lika stor del av arbetet består av såväl personlighets- som neuropsykologiskt utredningsarbete (t ex ADHD). Möjligheter till handledning för psykoterapi samt neuropsykologiska utredningar finns. Regelbundna yrkesträffar.

Vi har ett spännande arbete att erbjuda. Teamet vänder sig till dig som är genuint intresserad av psykiatriskt behandlings- och utredningsarbete. Du bör kunna arbeta självständigt och samtidigt vara inställd på samarbete med teamet. Vi värdesätter egenskaper som flexibilitet och god social kompetens.

Kvalifikationer
Legitimerad psykolog, gärna med vidareutbildning inom psykoterapi.
Erfarenhet från psykiatri och av neuropsykologisk testning är meriterande.
Körkort krävs för tjänsten.

Övrigt
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Åmål
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/2850
Kontakt
  • Enhetschef Christer Andersson, tfn 0700-20 65 95
  • Psykolog Per Lood Stark, tfn 010-435 63 07
Facklig företrädare
  • Sveriges Psykologförbund, Jessica Nyqvist Johanson, tfn 010-435 00 00 vxl
Publicerat 2018-06-12
Sista ansökningsdag 2018-06-26

Wróć do ofert pracy