Internlogistik, Östra sjukhuset Göteborg

Försörjningsförvaltningen är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. Verksamheten bedrivs i hela Västra Götaland med fokus på försörjning och logistik till regionens olika verksamheter. Vi utvecklar och levererar bland annat tjänster inom måltider, tvätt, läkemedelsnära produkter och hjälpmedel, samt lagerhåller och distribuerar produkter.

Internlogistiken på Östra Sjukhuset ingår i Försörjningsförvaltningen. Här arbetar ett team på ca 20 personer dagligen mån-fre och sex personer lör-sön. Vi förser sjukhuset med mat, läkemedel och textilier, vi tömmer avfall, riskavfall och sekretesskärl mm.

Arbetsbeskrivning

Som transportarbetare har du en social roll där du arbetar nära arbetskamrater, kunder och patienter. Arbetet innefattar bland annat att du säkerställer att sopkärl, matavfall och sekretesskärl töms. Du transporterar även matvagnar, läkemedel, textilier och övriga beställningar och ser till att dem lämnas i tid samt håller en god ordning i det utrymmen som internlogistik ansvarar över. 


För att ge god service som transportarbetare behöver du:

  • skapa bra relationer till kund och arbetskamrater genom ett gott bemötande
  • kunna arbeta både självständigt likväl som i team
  • visa intresse, vilja och engagemang till att utföra ett bra arbete
  • vara noggrann i ditt arbete samt flexibel vid behov 

Du behöver kunna kommunicera väl på svenska då du har dialog med kunder och arbetskamrater samt följer skriftliga och muntliga arbetsinstruktioner. Om du har lärt dig svenska via SFI behöver du som lägst ha klarat SFI kurs D, plus att du har erfarenhet av att praktisera svenska språket, till exempel via praktikplats. 

Du har en godkänd gymnasieutbildning, och din IT-kunskap är grundläggande; du kan använda smartphone, mejla och söka information på nätet. Du har den fysik som krävs för att kunna gå och stå hela arbetsdagen, lyfta tungt eller utföra upprepande arbetsmoment. 

Har du truckkort är detta meriterande. 

Arbetet är förlagt till både vardagar och helger, efter behov. Arbetet är i dagsläget en timanställning men med goda möjligheter till månadsanställning. 

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. Hos oss har vi en utpräglad teamkänsla, där alla hjälps åt och arbetar tillsammans. 

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer kommer genomföras v.33-34. Frågor om tjänsten hanteras av rekryterande chef Hanna Bard (hanna.bard@vgregion.se). 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timavlönad
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad Varierande
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2884
Kontakt
  • Hanna Bard, +46765655274
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-4429460
Publicerat 2024-06-12
Sista ansökningsdag 2024-07-01

Tillbaka till lediga jobb