Skaraborgs Sjukhus

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Intensivvårdsavdelningen är en specialistavdelning för svårt sjuka patienter som kräver ständig övervakning, avancerad behandling och omvårdnad. På avdelningen finns avancerad medicinskteknisk utrustning för vård vid olika livshotande tillstånd. Vi vårdar både barn och vuxna från sjukhusets alla kliniker. Till enheten hör också vårdplatser för postoperativ övervakning efter operation för både inneliggande patienter och för patienter som går hem samma dag. IVA-Postop bedriver verksamhet på dygnets alla timmar, vilket innebär tjänstgöring såväl dag, kväll som natt.

Under 2023 har IVA pre-postop flyttat in i nya lokaler utformade för att möta framtidens behov av intensivvård och postoperativ vård för våra medborgare!

Arbetsuppgifter

Som IVA-sjuksköterska får du arbeta på toppen av din kompetens i den specialiserade intensivvården samt inom pre-och postoperativ vård. Du arbetar i team tillsammans med undersköterskor och läkare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistsjuksköterska med IVA-kompetens. Du har god samarbetsförmåga och är öppen för utveckling, både av dig själv och verksamheten. Du är van att arbeta i team.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vill du ha ett spännande arbete som specialistsjuksköterska inom intensivvård? Kom till oss!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2790
Kontakt
  • Gerd Rydberg, enhetschef, 0500-432860
  • Lena Hermansson, enhetschef, 0500-431206
  • Camilla Andersen, enhetschef, 0500-431203
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0500-431936
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-08-31
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb