Närhälsan Brämaregården vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Vi är en välfungerande vårdcentral belägen på centrala Hisingen med ca 12 700 listade patienter. På vårdcentralen arbetar ett 40-tal medarbetare med bred kompetens. Hos oss arbetar bland annat undersköterskor, sjuksköterskor, distriktsköterskor, läkare, psykologer, fysioterapeuter och medicinska sekreterare. Tillsammans bildar vi en stabil arbetsgrupp i en välkomnade arbetsmiljö där du som ny kan känna dig trygg. Vi värdesätter varje individ och tror på att skapa en positiv teamanda.

Läs gärna mer om de fördelar och förmåner vi erbjuder i Närhälsan. 

Om arbetet

Vi söker en distriktssköterska med erfarenhet av att ha jobbat på BVC. Dina arbetsuppgifter kommer att vara uppdelade och 50% kommer att vara förlagda på BVC och resterande 50% kommer att vara förlagd på distriktssköterskemottagningen.

På BVC har vi ett spännande arbetsområde med familjer som speglar vårt samhälles alla delar. Tillsammans med fyra erfarna kollegor lägger du upp din mottagning enligt barnhälsovårdens basprogram. På distriktssköterskemottagningen arbetar du i samverkan med övriga kollegor, så väl distriktssköterskor som mottagningssköterskor, och där ingår mottagningsarbete, telefonrådgivning, triagering samt hälsofrämjande och förebyggande arbete.

Tillsammans med vårdcentralsledningen ansvarar vi för att utveckla och driva verksamheten framåt. Att utbilda framtidens kollegor är en viktig och givande del av vårt uppdrag, därför ingår även handledning av studenter som del i din roll på vårdcentralen.

Om dig

Du är distriktssköterska med erfarenhet av arbete på BVC. Det är meriterande om du har handledarutbildning på 7,5 hp.

Du har intresse av utveckling och förbättringsarbete, tar initiativ i arbetet och är trygg med att fatta egna beslut. Du är noggrann, har en god problemlösande förmåga och kan på ett effektivt sätt prioritera bland dina arbetsuppgifter. Vi tror att du trivs med teamarbete och för dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga professioner. Du kan formulera dig väl i både tal och skrift, samt är en engagerad och god lyssnare vid så väl digitala möten som besök på mottagningen.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser gärna att du lever upp till Närhälsans kärnvärden: Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Resor i tjänsten förekommer, B-körkort erfordras.

Intervjuer på vårdcentral kommer att hållas under vecka 26.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om rekryteringsprocessen

Urval sker i två steg. Första urvalet görs av rekryterare på HR-avdelningen som kallar kandidater till telefonintervju. Därefter gör rekryterande chef ett andra urval av de sökande och kallar till en intervju på vårdcentralen.

Vi använder oss av kompetensbaserade intervjuer vilket innebär att svaren på frågorna ska baseras på faktiska situationer. Det är viktigt att du beskriver så konkreta situationer som möjligt och försöker undvika generaliserande svar – detta för att vi ska kunna förstå situationen, varför du agerade som du gjorde och vad resultatet blev.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2760
Kontakt
  • Katrin Ingeström, Vårdcentralchef , 073-5691023
  • Catharina Vales, Enhetschef, 076-3142559
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, 070-0823646
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-06-19

Tillbaka till lediga jobb