Närhälsan Sörhaga rehabmottagning

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Sörhaga rehabmottagning är belägen centralt i Alingsås tätort. På mottagningen arbetar drygt 20 personer; arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, logoped och kanslipersonal. Vi har ett gott arbetsklimat, där vi är måna om varandra, trivs och utvecklas. Vi arbetar utifrån Vårdval rehabs krav- och kvalitetsbok och våra ledord är pålitlig, omtänksam och nytänkande.

Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar och mentorskapsprogram. På arbetsplatsen arbetar vi aktivt med utvecklingsarbete för att ständigt förbättra arbetssätt och på bästa sätt möta kundernas behov. 

Följ oss på Instagram: https://www.instagram.com/narhalsanrehab/

Om arbetet

Du erbjuds en stimulerande och flexibel tjänst som fysioterapeut i vårt neurovårdteam.  I teamet arbetar tre fysioterapeuter, två arbetsterapeuter och en logoped i ett nära samarbete. Vi har ett målinriktat arbetssätt och utgår från patientens rehabiliteringsplan. Arbetsuppgifterna består av bedömning och behandling av personer med förvärvad hjärnskada eller neurologisk sjukdom, såväl individuellt som i grupp. Du har stora möjligheter att påverka arbetet dagligen och på sikt genom utvecklingsarbete. Teamet erbjuder ett starkt kollegialt stöd med fokus på samarbete, god arbetsmiljö och patientarbete. 

Om dig

Vi söker dig som är  legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och har du15 hp i neurologisk rehabilitering efter avslutad grundutbildning, samt minst ett års klinisk erfarenhet av neurologisk rehabilitering är det meriterande. 

Du bör också ha ett intresse för verksamhetsutveckling och trivs med att arbeta i team men kan också arbeta självständigt. Du tar initiativ, har ett positivt förhållningssätt och intresse för att arbeta med människor. 

Du delar även Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande. 

Övrigt

Tjänsten är på heltid, men med möjlighet till deltidsarbete.

Resor i tjänsten förekommer. B-körkort erfordras.

Intervjuer hålls löpande

Välkommen med din ansökan!

 

Om rekryteringsprocessen

Urval sker i två steg. Första urvalet görs av rekryterare på HR-avdelningen som kallar kandidater till telefonintervju. Efter ansökningstiden gör rekryterande chef ett andra urval av de sökande och kallar till en intervju på mottagningen.

Vi använder oss av kompetensbaserade intervjuer vilket innebär att svaren på frågorna ska baseras på faktiska situationer. Det är viktigt att du beskriver så konkreta situationer som möjligt och försöker undvika generaliserande svar – detta för att vi ska kunna förstå situationen, varför du agerade som du gjorde och vad resultatet blev.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Alingsås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2297
Kontakt
  • Ulrik Gerdin, Enhetschef, 070-5441436
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, Tfn0736-636889
Publicerat 2024-05-08
Sista ansökningsdag 2024-05-22

Tillbaka till lediga jobb