Närhälsan Falköping Rehabmottagning

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Välkommen till Närhälsan Falköping Rehabmottagning, ta chansen att söka till vårt gäng med lång erfarenhet och hög kompetens inom primärvårdsrehabilitering! Vi är en mottagning beläget vid Mösseberg i Falköping där lokalerna med bland annat stort och välutrustat gym ger dig stora möjligheter i din roll som fysioterapeut. Arbetsgruppen består främst av arbetsterapeuter och fysioterapeuter, men vi har även två administrativa medarbetare. Vi arbetar inom vårdval rehab och vi har ett team som arbetar med smärtrehabilitering. Som ny på arbetsplatsen får du en gedigen introduktion genom ett individuellt anpassat mentorsprogram med fokus på din roll som fysioterapeut i primärvården.

För oss är det viktigt att ha en inkluderande arbetsplats med god gemenskap. Du erbjuds ett stimulerande och omväxlande arbete tillsammans med engagerade och kunniga medarbetare. Vi bedriver kontinuerligt verksamhetsutveckling och erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter.

Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar och mentorskapsprogram. Som ny på arbetsplatsen får du en gedigen introduktion av erfaren medarbetare som även kommer att vara din handledare den första tiden.

Läs gärna mer om de fördelar och förmåner vi erbjuder i Närhälsan.

Följ oss på Instagram: https://www.instagram.com/narhalsanrehab/

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter är att undersöka, diagnostisera och behandla patienter i alla åldrar med besvär och skador från hela rörelseapparaten såsom smärta, neurologi, idrottsmedicin, ortopediska patienter och andra sjukdomstillstånd. Tillsammans med patienten läggs en personlig plan för rehabiliteringen. Arbetet är i stor utsträckning förlagt på mottagningen, men det finns möjlighet att arbeta hemifrån med det digitala vårdmötet. Även hembesök förekommer utifrån patientens behov samt hjälpmedelsförskrivning. Behandlingen av patienten sker såväl individuellt som i grupp och vårt gym är välutrustat så det finns stora möjligheter för patienten att få en bra rehabilitering.

Arbetet innefattar ett tätt samarbete med andra professioner, både på den egna enheten och med andra samverkansparter. Du och dina kollegor ansvarar tillsammans med chefen för verksamhetens utveckling i ett ständigt pågående förbättringsarbete.

Länk till Närhälsans hemsida, jobba på rehabmottagning: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/rehab/?vgrform=1

Om dig

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Har du tidigare erfarenhet inom öppenvård är det meriterande men vi välkomnar även dig som är nyexaminerad eller jobbat i andra verksamheter.

Vi söker dig som vill anta utmaningen med att arbeta självständigt, organisera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt utifrån uppsatta mål. Du kan hantera en ojämn arbetsbelastning och oförutsedda händelser. Du har ett stort engagemang i ditt arbete och är en god lagspelare. Ett positivt förhållningssätt och intresse för att arbeta med människor är en självklarhet för dig. Stor vikt läggs på personliga egenskaper så som ett bra bemötande mot patienter och medarbetare.

Övrigt 

Intervjuer på mottagning kommer att hållas löpande.

Välkommen med din ansökan! 

 

Om rekryteringsprocessen 
Urval sker i två steg. Första urvalet görs av rekryterare på HR-avdelningen som kallar kandidater till telefonintervju. Efter ansökningstiden gör rekryterande chef ett andra urval av de sökande och kallar till en intervju på mottagningen. 

Vi använder oss av kompetensbaserade intervjuer vilket innebär att svaren på frågorna ska baseras på faktiska situationer. Det är viktigt att du beskriver så konkreta situationer som möjligt och försöker undvika generaliserande svar – detta för att vi ska kunna förstå situationen, varför du agerade som du gjorde och vad resultatet blev.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Falköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2275
Kontakt
  • Erik Sundström, Enhetschef , 073-5990053
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, 073-6636889
Publicerat 2024-05-08
Sista ansökningsdag 2024-05-22

Tillbaka till lediga jobb