Försörjningsförvaltningen, Måltider

Försörjningsförvaltningen är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. Verksamheten bedrivs i hela Västra Götaland med fokus på försörjning och logistik till regionens olika verksamheter. Vi utvecklar och levererar bland annat tjänster inom måltider, tvätt, läkemedelsnära produkter och hjälpmedel, samt lagerhåller och distribuerar produkter.

Vi söker nu en administrativ koordinator till området Måltider i Borås.

Om tjänsten

Området måltider arbetar med att förse patienter och besökare på sjukhus i Västra Götaland med näringsrika, goda och säkra måltider, vilket är en förutsättning för påskyndat tillfrisknande. Hos oss arbetar bland annat kockar, köksbiträden och dietister som alla är med och bidrar till en välfungerande vård och omsorg. Tjänsten är placerad på Södra Älvsborgs sjukhus i Borås.

Arbetsbeskrivning

Som administrativ koordinator kommer du ansvara för den dagliga planeringen av personal. Du kommer ha hand om den administrativa delen för restaurangen och patientmåltiderna samt ha en dialog med avdelningarna kring beställningar och andra frågor. I tjänsten ingår även att granska fakturor och göra dokument till allmänna handlingar.

Kvalifikationer

Denna tjänst ställer krav på tidigare erfarenhet av personaladministrativt arbete och goda kunskaper i Office365. Du behöver kunna kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift. En kostekonomutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig är meriterande. Har du tidigare arbetat i personalsystemet Heroma ser vi även det som en merit. 

I rollen som administrativ koordinator förväntas du:

  • Ta ett stort ansvar och planera ditt arbete på ett strukturerat sätt
  • Trivas med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra
  • Vara noggrann, målfokuserad och kvalitetsmedveten

Vårt erbjudande

Matglädje och kunskap är viktigt och varje dag erbjuder vi ett varierat utbud av maträtter som anpassas efter patienternas allergier och behov. Vi kan service och vet vikten av att vårt arbete utförs på rätt sätt. Som anställd på Västra Götalandsregionen erbjuds du en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. Läs mer om våra fördelar och förmåner här

Ansök idag

Varmt välkommen med din ansökan. Frågor om tjänsten hanteras av rekryterande chef Teresa Grafström (teresa.grafstrom@vgregion.se / 0702751189

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2271
Kontakt
  • Teresa Grafström, Servicechef, +46702751189
Facklig företrädare
  • Kommunal , 010-4429460
Publicerat 2024-05-06
Sista ansökningsdag 2024-05-24

Tillbaka till lediga jobb