Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Barnneuropsykiatri (BNK)

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om verksamheten

Starta karriären i Västra Götalandsregionen - vi erbjuder stimulerande arbetsuppgifter på kvalitetscertifierade arbetsplatser. Vi satsar på psykologers utveckling och erbjuder ett sammanhållet PTP-program! Varmt välkommen att söka PTP hos oss!

Neuropsykiatrisk mottagning barn och ungdom (BNK) tillhör Drottning Silvias barnsjukhus och mottagningen finns mitt i centrala Göteborg. Vi vänder oss till barn och ungdomar med neuropsykiatriska frågeställningar samt vissa sällsynta diagnoser. Vi arbetar i team med psykolog, läkare, specialpedagog, logoped, kurator, sjuksköterska och sekreterare. Omfattande forsknings- och utvecklingsarbete bedrivs vid enheten.

Vad erbjuder vi?

Handledning i självständigt forskningsarbete på 40-50% i samarbete med Gillbergcentrum (GNC) som tillhör Göteborgs Universitet.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att bestå av att i ett tvärprofessionellt team utföra neuropsykiatriska utredningar av barn och ungdomar. I tjänsten ingår rådgivning och behandling framförallt i form av stödsamtal. Det kliniska arbetet innebär också handledning och psykoedukation till vårdnadshavare. Du kommer att ha uppgifter kopplade till forskning.

Om dig

Vi söker dig som har en psykologexamen. Barn- och ungdomspsykiatrisk erfarenhet och forskningserfarenhet är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god förmåga att samarbeta i team.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningen avslutas 2025-08-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-09-01
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2255
Kontakt
  • Enhetschef, Agneta Berntsson, 0702-016932
Facklig företrädare
  • Sveriges psykologförbund, Rosanna Fagerudd, 0313425964
Publicerat 2024-05-08
Sista ansökningsdag 2024-05-22

Tillbaka till lediga jobb