Skaraborgs Sjukhus, * Verksamhetsområde 5

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Verksamhetsområde 5 vid Skaraborgs sjukhus består av Ortopedi, ÖNH, Ögon, Logopedi och Käkkirurgi. Vi finns till för hela Skaraborg och bedriver akut och planerad vård på specialistnivå i öppen- och slutenvård. Vi har verksamhet i Skövde, Lidköping och Falköping. 

Arbetsuppgifter

Som planeringsledare utgör du en central del av ledningsstrukturen för verksamhetsområdet och skall tillsammans med verksamhetschef verka för en förutseende, effektiv och hållbar ledning av verksamheten. Du är direkt underställd verksamhetschef och ingår i verksamhetens ledningsgrupp tillsammans med övriga chefer. Du kommer också arbeta nära övriga stödfunktioner såsom produktions-controller, verksamhetsutvecklare, ekonom, kommunikatör och HR-konsult. Som planeringsledare har du inga underställda medarbetare.

Utöver detta ingår följande arbetsuppgifter:

  • Arbeta på verksamhetschefens uppdrag och mandat
  • Leda och samordna verksamhetsområdets strategiska och taktiska planeringsprocesser
  • Leda och samordna utvecklingsuppgifter inom verksamheten
  • Leda och samordna stödresurser för verksamhetsområdet
  • Stödja och samordna enhetschefer i särskilda frågor

Kvalifikationer

Vi söker dig som har adekvat utbildning för tjänsten, alternativt motsvarande kunskaper eller erfarenheter som arbetsgivaren bedömer likvärdiga. Stor vikt läggs vid att du har tidigare erfarenhet som chef och/eller ledare inom en större organisation. Erfarenhet från verksamheter inom hälso- och sjukvårdsområdet är meriterande.
För att trivas i rollen är det viktigt att du är trygg i ditt ledarskap och drivs av utvecklingsorienterade arbetssätt. Du är kommunikativ och bra på att bygga och bibehålla goda relationer. Du arbetar strukturerat och har ett professionellt förhållningssätt.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vi kommer att påbörja intervjuer under annonseringstiden. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överneskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2242
Kontakt
  • Cecilia Andersson , 073-0491117
Facklig företrädare
  • Ledarna, vxl0859899000
  • Vision, 0500-431944
  • Vårdförbundet, 0500-431936
Publicerat 2024-05-07
Sista ansökningsdag 2024-05-26

Tillbaka till lediga jobb