Sjukhusen i väster, Öron- näsa- halsmottagning, Alingsås lasarett

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Beskrivning
Öron-näsa-hals-mottagningen bedriver mottagningsverksamhet, polikliniska och dagkirurgiska operationer på centraloperation samt finns tillgängliga för konsultationer för inneliggande patienter på sjukhusets vårdavdelningar. Mottagningen är rent elektiv och är öppen måndag-fredag. Ett nära samarbete med sjukhusets pre- och postoperativa avdelning möjliggör ett effektivt omhändertagande av våra patienter. 

Sjukhusen i väster bedriver även öron-näsa-halsverksamhet på Högsbo närsjukhus. Våra två sjukhus verkar under samma sektion med gemensam sektionschef. Gemensamma riktlinjer och regelbundna avstämningar föreligger.

Arbetsuppgifter
Vid öron-näsa-halsmottagningen ingår du i ett team med kunniga medarbetare vilket ger möjlighet till ett kontinuerligt erfarenhets- och kunskapsutbyte. I arbetet ingår såväl öppenvårdsmottagning, dagkirurgiska operationer samt polikliniska operationer på mottagningen. Möjligheter finns att påverka verksamhetens inriktning beroende på intresse, erfarenhet och kompetens.

Kvalifikationer
Specialistkompetens inom öron-näsa-halssjukdomar med bred klinisk erfarenhet inom området. Vi värdesätter intresse av teamarbete och verksamhetsutveckling. Särskild kunskap inom en subspecialitet till ÖNH ser vi som positivt.

Om dig
För oss är det viktigt att man är flexibel, lyhörd och uppfattas som en lagspelare och att du bidrar på ett positivt sätt i vårt välfungerande teamarbete inom verksamheten. Ett gott bemötande och serviceanda ser vi som självklart, både i mötet med patienter/anhöriga och i personalgruppen. Vi söker en medarbetare med ambition att utveckla vår kliniska verksamhet. Stor vikt fästes vid personlig lämplighet.

Vi förespråkar mångfald i rekryteringsprocessen.

Villkor
Måndag-fredag. Vi tillämpar flexibel arbetstid.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Alingsås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2146
Kontakt
  • Martin Olson, enhetschef, 0322-226419, martin.olson@vgregion.se
  • Jerzy Puzio, vårdenhetsöverläkare, 0322-227036, jerzy.puzio@vgregion.se
Facklig företrädare
  • John Andersson, Västra Götalands läkarförening, 0322-226158
Publicerat 2024-04-29
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb