Närhälsan Ågårdsskogens vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss 

Välkommen till Närhälsan Ågårdsskogens vårdcentral, här arbetar det idag cirka 85 erfarna medarbetare inom olika yrkeskategorier och vi är regionens största vårdcentral med 19 800 listade patienter. Förutom sedvanlig vårdcentralsmottagning har vi även distriktssköterskemottagning, BVC, sköterskeledda specialistmottagningar, mottagning för psykisk hälsa med IBH och laboratorium.

För oss på Närhälsan Ågårdsskogens vårdcentral står patienten alltid i fokus och vi jobbar kontinuerligt för en bra arbetsmiljö och laganda. Vi har datumindelning och strävar efter kontinuitet för våra kroniska patienter samt en rimlig arbetsbelastning i patientantal. Verksamheten präglas av ett gott samarbete och vi har ett spännande och omväxlande arbete med patienter i alla åldrar. Vi har fortbildning inlagt i schemat. Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: Fördelar och förmåner


Om arbetet

Vi erbjuder ett varierande och självständigt arbete där du arbetar med b.la. provtagning, analysarbete, dataregistrering mm. Du kommer att arbeta tillsammans med BMA och undersköterskor inne på labb och provtagning. Vi arbetar i datasystemet Asynja.


Om dig

Vi söker dig som är utbildad och leg Biomedicinsk analytiker, gärna med klinisk kemisk inriktning, men även annan inriktning kan vara aktuell. Erfarenhet av arbete med primärvårdslaboratorium är meriterande. Vi söker dig som har ett flexibelt förhållningssätt, är serviceinriktad, ansvarstagande och har förmågan att arbeta självständigt. Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Att du agerar professionellt och har ett gott bemötande mot patienter och kollegor är en självklarhet. Vi vill att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Omtanke, Pålitlig och Nytänkande.

 

Övrigt

Intervjuer kommer ske löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2095
Kontakt
  • Marita Sigurd, Enhetschef , 0510-85646
Facklig företrädare
  • Ulrika Odén, Vårdförbundet, 0724-528045
Publicerat 2024-04-26
Sista ansökningsdag 2024-05-24

Tillbaka till lediga jobb