Skaraborgs Sjukhus, * Verksamhetsområde 5, ÖNH öppen

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

På Öron-, näs- och halsmottagningen tar vi emot patienter som behöver specialistbehandling, för såväl akuta som kroniska tillstånd, från spädbarn till äldre åldrar. De flesta av våra patienter kommer på remiss från primärvården eller andra läkarmottagningar. På mottagningen utförs undersökningar i utredande och behandlande syfte samt mindre operationer i öron-, näs- och halsregionen. Vi har mottagningsverksamhet i Skövde och Lidköping. I Skövde har vi även vårdplatser på avdelning 81-82.
Hos oss erbjuds du en trivsam arbetsmiljö, i fräscha nyrenoverade lokaler, med ett gott kamratskap och varierande arbete med mycket patientkontakt. 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på mottagningen erbjuds du att arbeta både  självständigt och i team med läkare, undersköterskor och medicinska sekreterare. Under den individuellt utformade bredvidgången introduceras du för kommande arbetsuppgifter som består av telefonrådgivning, prioritering av det akuta flödet på mottagningen samt att assistera i samband med operationer och undersökningar.
Du förväntas delta i klinikens utvecklings- och förbättringsarbete samt ha egna ansvarsområden.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet eller intresse av arbete med öron-, näs- och halsspecialiteten eller annan typ av mottagningsarbete. Vi är en mottagning med högt patientflöde och vi söker dig som har lätt för att samarbeta i team men även kan arbeta självständigt och med viss flexibilitet. Tjänsten innebär arbete på våra mottagningar samt viss tjänstgöring på vårdavdelning.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Intervjuer kommer ske löpande under annonseringstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enl överenskommelse
Löneform Fastlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 % 40 tim/v
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1985
Kontakt
  • Anna-Karin Björklund, Enhetschef, 076-5113592
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0500-431936
Publicerat 2024-05-03
Sista ansökningsdag 2024-05-22

Tillbaka till lediga jobb