Närhälsan Angered rehabmottagning

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Angered rehabmottagning är beläget i Angered som är en härlig del av Göteborg. Vi är en stor enhet med ca 50 medarbetare. Hos oss arbetar arbetsterapeuter, kanslister, logoped, dietist, enhetschef och teamsamordnare. Då vi är en så stor arbetsgrupp har vi goda möjligheter att lära av varandra då vi besitter mycket fördjupade kompetenser och specialiseringar inom olika områden. Du erbjuds därmed möjligheten att specialisera dig inom olika områden utifrån verksamhetens behov. För oss är det viktig med trivsel på arbetsplatsen, ett öppet klimat och ständig utveckling där alla hjälps åt. Vi planerar just nu för en utökning av våra lokaler.

Vi har ett välutvecklat arbete kring många patientgrupper och behöver nu utöka våra team inom psykisk ohälsa och barnpatienter. Även annan fördjupad kompetens inom områden vanligt förekommande i primärvård är av värde.

Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar, metodutbildning, auskultation och högskoleutbildning. På arbetsplatsen arbetar vi aktivt med utvecklingsarbete för att ständigt förbättra arbetssätt och på bästa sätt möta kundernas behov. Vi har en god samverkan med andra verksamheter i vårt närområde där möjlighet finns till ett kombinerat uppdrag.

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner

Följ oss på Instagram: https://www.instagram.com/narhalsanrehab/

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter är att bedöma och behandla patienter i alla åldrar. Vanliga tillstånd hos patienter du som arbetsterapeut möter är: nedsatt handfunktion, smärta, neurologi, kognitiv påverkan samt psykisk ohälsa. Arbetet innefattar även förskrivning av hjälpmedel och intyg för bostadsanpassning. Tillsammans med patient läggs en personlig plan för rehabiliteringen.  

Arbetet är förlagt på mottagningen, digitalt samt via hembesök. Visst arbete är möjligt att utföra på distans. Behandlingen av patient sker såväl individuellt som i grupp. 

Arbetet innefattar ett tätt samarbete med andra professioner, både på den egna mottagningen och med andra samverkansparter. Du och dina kollegor ansvarar tillsammans med chefen för verksamhetens utveckling i ett ständigt pågående förbättringsarbete. 

Om dig

Du är legitimerad arbetsterapeut och vi ser gärna att du har erfarenhet från primärvård och arbete med barn och/eller psykisk ohälsa. Men vi välkomnar även dig som är nyexaminerad.

Har du handledarutbildning och/eller vidare-/påbyggnadsutbildning, kurser eller kunskap inom områden vanliga i primärvård är även det av värde.

Vi söker dig som är lyhörd, har en god kommunikationsförmåga och kan identifiera individernas unika behov då du möter många olika människor. Du kan planera ditt arbete på ett effektivt och organiserat sätt utifrån verksamhetens mål. Då arbetsbelastningen varierar och oförutsedda händelser kan uppstå ser vi att du är flexibel samt självständig. För dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparter i arbetet. Du delar även Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande. 

Övrigt

Resor i tjänsten förekommer. B-körkort erfordras.

Intervjuer på mottagning kommer att hållas 7 maj

Välkommen med din ansökan!

 

Om rekryteringsprocessen

Urval sker i två steg. Första urvalet görs av rekryterare på HR-avdelningen som kallar kandidater till telefonintervju. Efter ansökningstiden gör rekryterande chef ett andra urval av de sökande och kallar till en intervju på mottagningen.

Vi använder oss av kompetensbaserade intervjuer vilket innebär att svaren på frågorna ska baseras på faktiska situationer. Det är viktigt att du beskriver så konkreta situationer som möjligt och försöker undvika generaliserande svar – detta för att vi ska kunna förstå situationen, varför du agerade som du gjorde och vad resultatet blev.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1959
Kontakt
  • Jennie Hilbert, Enhetschef, 0700-824564
Facklig företrädare
  • Lena Bengtsson Sjöqvist, Sveriges Arbetsterapeuter, 0700-207997
Publicerat 2024-04-17
Sista ansökningsdag 2024-05-15

Tillbaka till lediga jobb