Närhälsan Mellerud och Bäckefors vårdcentraler

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Mellerud och Bäckefors har samma ledning och tillsammans har vi 12000 listade patienter. Vi har gjort ett omtag vad gäller tillgänglighet och medicinsk kvalité som krävt förändringar i organisation och arbetssätt. Vi ser goda resultat av detta för både patienter och personalens arbetsmiljö.

Vi har flera unga läkare som är i början av sin karriär och som siktar på att bli specialister i allmänmedicin. De har aktivt valt att jobba hos oss eftersom vi har en inriktning mot glesbygdsmedicin. Detta innebär att man som läkare kan ställas inför och förväntas hantera hela det medicinska sjukdoms- och olycksfallspanoramat. Det är avståndet till annan sjukvård som skapar dessa förutsättningar och såldes också avkräver vår samlade personalstyrka ett större mått av flexibilitet, handlingsberedskap och kunskap. Patienten väljer ofta att åka till sin vårdcentral där man är känd oavsett åkomma och allvarlighetsgrad. Vi vill att våra utbildningsläkare ska de allra bästa förutsättningarna till utveckling av både personlig och medicinsk kompetens.

Läs gärna mer om de fördelar och förmåner vi erbjuder med en anställning i Närhälsan.

Om arbetet

Arbetsuppgifterna är att handleda våra utbildningsläkare, att driva den medicinska utvecklingen på vårdcentralerna framåt. Du är den som ska garantera en god internutbildning samt skapa trygghet i arbetet för de som inte jobbat lika länge som du.

Du ska vara medicinskrådgivare till vårdcentralchefen och i övrigt vara med och driva vårdcentralerna framåt. Uppdraget innebär att du inte har egna patienter utan träffar patienter tillsammans med enhetens övriga läkare.

Om dig

Du är legitimerad läkare och har specialistutbildning i området allmänmedicin med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård. Språkkunskaper i svenska i tal och skrift på lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav för tjänsten.

Vi söker nu efter dig som arbetat flera år som specialistläkare i Allmänmedicin och som tycker att det är roligt att handleda. Du trivs med att dela dina erfarenheter och kunna påverka ur ett ledningsperspektiv. Du kommer att vara en mycket viktig pusselbit i vår organisation. Du trivs med teamarbete och för dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparters i arbetet. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer sker löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mellerud och Bäckefors
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1930
Kontakt
  • Karin Utbo, Verksamhetschef, 0703270701
Publicerat 2024-04-16
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb