Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 4, Patologilaboratorier NÄL

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Regional laboratoriemedicin tillhör Sahlgrenska Universitetssjukhuset, område 4 och har ett tydligt samordningsuppdrag för hela Västra Götalandsregionen. Organisationen består av de laboratoriemedicinska verksamheterna på Södra Älvsborgs sjukhus, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Sjukhusen i väster och i NU-sjukvården.

Om oss

Klinisk Patologi på Norra Älvsborgs Länssjukhus, NÄL, är en del av Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Tillsammans skapar vi vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Nu söker vi nya kollegor som vill vara med på denna resa, tjänsten avser ett vikariat på heltid. Du välkomnas till en trevlig arbetsplats med kompetenta kollegor där det finns möjlighet till personlig utveckling.

Arbetsuppgifter

Klinisk patologi på NU-sjukvården har cirka 40 medarbetare, huvudsakligen biomedicinska analytiker (BMA) och laboratoriebiträden. Arbetet utförs i team tillsammans med läkare. Vid laboratoriet undersöks cell- och vävnadsprover avseende förekomst av sjukliga förändringar. Patologilaboratoriet är en verksamhet i förändring och utveckling med ett stort fokus på digitalisering inom diagnostik.

Vi arbetar i team och i denna tjänst kommer du att samarbeta med andra biomedicinska analytiker, laboratorietekniker, laboratoriebiträden och läkare. Arbetsuppgifterna innebär bland annat assistering vid utskärning, självständig utskärning, fryssnittning, paraffininbäddning, snittning, färgning, bland annat med immunhistokemi samt deltagande i förändringsarbete. 

Om dig

För tjänsten krävs att du är legitimerad biomedicinsk analytiker. Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och har förmåga att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Du är lösningsfokuserad och har en engagerad och positiv inställning. Vi lägger stor vikt vid att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1905
Kontakt
  • Enhetschef, Mariette Styrenius, 0700-822428
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Gunilla Lundberg, gunilla.lundberg@vgregion.se
Publicerat 2024-04-12
Sista ansökningsdag 2024-05-04

Tillbaka till lediga jobb