NU-sjukvården, Område I, Paramedicin, Fysioterapi NÄL

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Nu söker vi en fysioterapeut med intresse att jobba inom slutenvård och/eller öppenvård!

Fysioterapin NÄL, Trollhättan
På Fysioterapienheten på NÄL arbetar i dagsläget 25 sjukgymnaster/fysioterapeuter och 4 rehabassistenter. Verksamheten innefattar slutenvård vid de somatiska vårdavdelningarna och öppenvård för patienter som är i behov av länssjukvårdens resurser, främst inom hjärtrehabilitering, pediatrik, neurologi, obstetrik/gynekologi och ortopedmottagning.

Om tjänsten
Som sjukgymnast/fysioterapeut arbetar du mot en eller ett par av sjukhusets kliniker. Du ansvarar för bedömning och rehabilitering av patienter inom slutenvården och/eller specialiserad öppenvård, hjälpmedelsutprovning samt information och undervisning av patienter, personal och närstående. Arbetet präglas av egenansvar, teamarbete och delaktighet.

Du kommer få möjlighet att delta i och driva utvecklingsarbete på enheten och utifrån området du jobbar inom samt utvecklas i din roll som fysioterapeut. Vi strävar alltid efter att du som fysioterapeut ska få jobba utifrån dina intressen och erfarenheter.

Kvalifikationer
Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Vi värdesätter god samarbetsförmåga, flexibilitet samt förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varför ska du jobba på fysioterapin på NÄL?
Här får du arbeta i en trevlig arbetsgrupp, du får möjlighet till både teoretisk och klinisk kompetensutveckling, en arbetsgivare som främjar välmående på arbetsplatsen, och sist men inte minst möjlighet till att möta patienter dagligen där du kan skapa stort värde.

Övrigt
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Har du frågor om hur det är att jobba hos oss eller vill veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1848
Kontakt
  • Lisa Gustafsson, Enhetschef , 010-4354551,lisa.s.gustafsson@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Agneta Lind, Fysioterapeuterna , 010-4354574
Publicerat 2024-04-10
Sista ansökningsdag 2024-04-24

Tillbaka till lediga jobb