Närhälsan Floda vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Floda vårdcentral är en välfungerande och trevlig arbetsplats. Vi som jobbar här är ett kompetent team med engagerade medarbetare som arbetar i en positiv arbetsmiljö där nytänkande, humor och laganda präglar det dagliga arbetet. Vi ligger utanför Göteborg med bra kommunikationer till vårdcentralen. Med tåg tar det 30 min från Göteborgs central och åker du bil tar det 20 minuter. Intill vårdcentralen finns flera fina lunchrestauranger, fri parkering och fin natur. Du kan ta en promenad eller löptur runt sjön eller kanske till och med ett bad en varm sommardag. En dag i veckan har vi en förlängd lunch då vi tränar ihop i form av löpning, promenad, gym eller pingis.

En av våra målsättningar är att man som medarbetare ska kunna gå hem från jobbet när dagen är slut med mer energi än man hade när man kom på morgonen.

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Du erbjuds ett varierande och stimulerande arbete med arbetsuppgifter som egen patientmottagning, triagering, rådgivning per telefon och på mottagning. Vi arbetar aktivt med att öka tiden för fysiska besök och därmed kunna minska tiden vi sitter i telefon. Vi arbetar för invånarnas hälsa och möter patienter i alla åldrar. Du arbetar både självständigt och i team med andra professioner så du behöver ha god samarbetsförmåga, vara flexibel och se möjligheter snarare än begränsningar.

Länk till Närhälsans hemsida, arbeta som sjuksköterska på vårdcentral: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/for-dig-som-sjukskoterska/

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vidareutbildad till distriktssjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete på vårdcentral. Ett professionellt arbetssätt samt gott bemötande av kunder och patienter är en självklarhet för dig. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper såsom flexibilitet, hög samarbets- och organisationsförmåga samt att du lever upp till Närhälsans kärnvärden som är Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer på vårdcentral kommer att hållas löpande under ansökningsperioden.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om rekryteringsprocessen

Urval sker i två steg. Första urvalet görs av rekryterare på HR-avdelningen som kallar kandidater till telefonintervju. Efter ansökningstiden gör rekryterande chef ett andra urval av de sökande och kallar till en intervju på mottagningen.

Vi använder oss av kompetensbaserade intervjuer vilket innebär att svaren på frågorna ska baseras på faktiska situationer. Det är viktigt att du beskriver så konkreta situationer som möjligt och försöker undvika generaliserande svar – detta för att vi ska kunna förstå situationen, varför du agerade som du gjorde och vad resultatet blev.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Floda
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1838
Kontakt
  • Carl-Johan Dahlin, Vårdcentralchef, 070-0852913
Facklig företrädare
  • Lena Jansson, Vårdförbundet, 072-4519414
Publicerat 2024-04-10
Sista ansökningsdag 2024-04-24

Tillbaka till lediga jobb