Sjukhusen i väster, Röntgenenhet Högsbo närsjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Högsbo närsjukhus erbjuder en spännande arbetsplats där du får möjlighet att arbeta efter nya arbetssätt och där du kommer att vara en viktig del i införandet av nya innovativa arbetsformer för nära vård. Högsbo närsjukhus är ett så kallat smart sjukhus där vi kombinerar innovativa arbetssätt med framtidens IT-stöd för att möjliggöra vård med hög kvalitet med patienten i fokus. På sjukhuset finns dagkirurgiskt centrum, specialistcentrum med radiologi och provtagning för vuxna och barn. Högsbo närsjukhus är en viktig del i utvecklingen av närsjukvården i Göteborgsområdet.

Beskrivning
Radiologi ingår i verksamhetsområde Diagnostik och service inom Sjukhusen i väster och finns på samtliga fyra sjukhus i förvaltningen. I verksamhetsområde Diagnostik och service ingår även Sjukvårdsapoteket VGR/SV och Medicinsk teknik. Radiologiverksamheten består av fyra allmänradiologiska enheter som är helt digitaliserade med modern utrustning. Enheterna bedriver utöver konventionell röntgen även MR-, DT-, ultraljuds- och viss interventionsverksamhet. Inom radiologin i Sjukhusen i väster arbetar idag cirka 140 medarbetare.

Vi söker röntgensjuksköterska till Högsbo närsjukhus
På Högsbo radiologi har vi allmänradiologisk verksamhet med DT, MR, ultraljud, och konventionella undersökningar. Vi är en liten grupp om sju röntgensjuksköterskor, två medicinska sekreterare och radiologer. Hos oss finner du arbetsglädje och vi kan erbjuda ett stimulerande och utvecklande arbete.

 Vi erbjuder dig

  • ett stimulerande jobb där du skapar skillnad varje dag och har roligt på vägen
  • en stor bredd inom professionen och omväxlande arbete, en god arbetsmiljö med kompetenta, ambitiösa och trevliga kollegor
  • en innovativ kultur där vi välkomnar och prövar dina idéer och tankar
  • stora möjligheter till vidareutveckling och kompetensutveckling

Vi har ett nära samarbete med Kungälv och Alingsås och möjlighet till rotation till de övriga tomterna finns.

Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska med tidigare erfarenhet av arbete med magnetkamera. Vi installerar under våren en MR Philips 3 tesla i Högsbo och erfarenheter från denna maskin är därför meriterande. Du kommer att rotera på alla våra modaliteter. Du trivs med att arbeta i team och samarbetar väl med olika människor. Du uppskattar en kreativ och trevlig arbetsmiljö och är mån om att själv bidra till en sådan. Du vill vara med och utveckla arbetet, verksamheten och trivs när din möjlighet att vara med och påverka är stor. Att arbetet med patienten i fokus är en självklarhet för dig. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Tycker du detta verkar intressant och vill bli en del av vårt härliga team så skicka in din ansökan.

Intervjuer och urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1824
Kontakt
  • Emilia Östangård, enhetschef, 076-5137726
Facklig företrädare
  • Aref Mohseni, vårdförbundet, 0303-98718
Publicerat 2024-04-09
Sista ansökningsdag 2024-04-23

Tillbaka till lediga jobb