Västra Götalandsregionen, Västfastigheter drift


Västfastigheter drift ansvarar för drift, tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll och kundservice. Våra fastigheter är komplexa och tekniskt utmanande. Med vårt specialistkunnande och kännedom om våra kunders villkor är vi med och skapar förutsättningar för livsviktig vård.  

Arbetsbeskrivning

I rollen som snickare är du en av de som arbetar närmast kunden. Du kommer att ingå i ett team med kompetenta och engagerade kollegor, där du erbjuds ett omväxlande och intressant arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är drift, tillsyn och skötsel av våra fastigheter enligt rutin. I dina arbetsuppgifter ingår även administration i form av hantering av arbetsordrar och fakturahantering. Du kommer även att utföra snickeriarbeten, tillverkning och montering på sjukhustomterna samt till Närhälsan i Göteborgsområdet. I rollen ingår både planerade åtgärder såväl som mer akuta jobb, och du kommer att ha många kontaktytor. Tjänsten utgår från Östra sjukhuset, men arbete förekommer på alla sjukhustomter i Göteborg. 

Resor ingår i tjänsten, där det är möjligt använder vi gärna kollektivtrafiken vid resor. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett professionellt och serviceinriktat arbetssätt, med tidigare erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter. Då du i rollen kommer att ha många kontaktytor, är det av vikt att du har god förmåga att bygga kommunikativa nätverk och har god samarbetsförmåga. 

Vidare är du lösningsinriktad och självgående, och gläds åt att dela med dig av din kunskap till andra, och ta del av deras. Du har tidigare vana av att hantera administrativa arbetsuppgifter såsom arbetsordrar och fakturor. För att lyckas i rollen ser vi att du har godkänd teknisk gymnasieutbildning med inriktning bygg, alternativt annan utbildning som tillsammans med relevant erfarenhet bedöms likvärdig. Då resor i tjänsten ingår är B-körkort ett krav. 

Rekryteringsprocessen

Tjänsten kan komma att placeras i säkerhetsklass. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kan komma att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen före anställning. 

Varmt välkommen med din ansökan senast 23 april.

Vårt erbjudande

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1806
Kontakt
  • Jesper Kedeborn, Driftchef, 0724-514169
Facklig företrädare
  • Jasmina Jahic, Vision, 070-0805946
  • Kommunal, 010-4429460
Publicerat 2024-04-09
Sista ansökningsdag 2024-04-23

Tillbaka till lediga jobb