Naturbruksförvaltningen, Naturbrukskansliet Skövde

Med målsättningen - Vi utvecklar kompetens i världsklass för en hållbar framtid och det goda livet, driver Naturbruksförvaltningen utbildning inom ungdomsgymnasium, anpassat gymnasium, vuxenutbildning och yrkeshögskola. Naturbruksskolorna Svenljunga, Sötåsen, Uddetorp och Biologiska yrkeshögskolan fungerar som kompetenscentrum för de gröna näringarnas tillväxt och utveckling. Tillsammans med näringsliv och forskare driver förvaltningen energiprojekt och försöksverksamhet i framkant på skolorna. Naturbruksförvaltningen är en del av Västra Götalandsregionen.

Om Naturbruksskolan Uddetorp
I utkanten av Skara, inbäddat i grönska och omgivet av böljande fält, ligger Naturbruksskolan Uddetorp. Hos oss läser cirka 190 elever naturbruksprogrammet med inriktning lantbruk. På skolan bedrivs också yrkesvuxenutbildning och yrkeshögskoleutbildning inom främst lantbruk och trädgård. På skolan bedrivs ett konventionellt lantbruk med hjälp av den senaste tekniken för hållbar växtodling.

Vi söker dig är en öppen, flexibel och socialt kompetent person och som förstår vikten av ett gott bemötande. Vi har alltid elevens bästa i fokus och vi söker dig som vill göra skillnad varje dag!

Arbetsuppgifter
Som administrativ koordinator kommer du att vara ett brett administrativt stöd till verksamheten på skolan. Du kommer jobba nära rektor, studie- och yrkesvägledare, lärare och elever. Arbetsuppgifterna innefattar elevadministration, schemaläggning, myndighetsutövning inom utbildningsområdet, arkivering och diarieföring. I din roll kommer du även vara redaktör för skolans sociala medier, ta emot studiebesök och delta i planering och genomförande av gemensamma aktiviteter som exempelvis öppet hus och studenthögtid. Flera av arbetsuppgifterna kommer att ske i samverkan med andra funktioner och du är en del av förvaltningens totala verksamhetsstöd med kollegor på våra tre andra skolenheter. Del av arbetstiden kommer du att bemanna skolans reception och växel samt ansvara för bokningar av lokaler.

Kvalifikationer
Du har dokumenterad erfarenhet av kvalificerad administration gärna från utbildningsverksamhet. Vi ser gärna att du har utbildning inom administration på yrkeshögskolenivå eller motsvarande. Du är väl bekant med lagar och regler när det gäller offentlighet, diarieföring och arkivering. Du är van vid att jobba i Officepaketet och digitala administrativa stödsystem. Goda kunskaper i engelska samt körkort B är ett krav. Det är också meriterande om du har arbetat med studieadministration inom gymnasieutbildning och arkiv.

Arbetet är självständigt och periodvis i högt tempo. Du har en utvecklad servicekänsla, god samarbetsförmåga, är stresstålig med en god förmåga att strukturera och prioritera mellan olika uppdrag som ingår i arbetet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tillsvidareanställning, 100 %, semestertjänst med tillträde i oktober 2024 eller enligt överenskommelse. Inom Naturbruksförvaltningen strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. För att få en anställning inom skola krävs ett utdrag ur belastningsregistret, du ansöker om ett via polisens hemsida.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Skara
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1579
Kontakt
  • Maria Kvarnmarker, administrativ chef, 070-0823527
Facklig företrädare
  • Tilde Arvefred, Vision, 070-2863519
Publicerat 2024-04-11
Sista ansökningsdag 2024-05-06

Tillbaka till lediga jobb