Naturbruksförvaltningen, Naturbruksskolan Sötåsen

Med målsättningen - Vi utvecklar kompetens i världsklass för en hållbar framtid och det goda livet, driver Naturbruksförvaltningen utbildning inom ungdomsgymnasium, anpassat gymnasium, vuxenutbildning och yrkeshögskola. Naturbruksskolorna Svenljunga, Sötåsen, Uddetorp och Biologiska yrkeshögskolan fungerar som kompetenscentrum för de gröna näringarnas tillväxt och utveckling. Tillsammans med näringsliv och forskare driver förvaltningen energiprojekt och försöksverksamhet i framkant på skolorna. Naturbruksförvaltningen är en del av Västra Götalandsregionen.

Arbetsuppgifter: 
Som servicetekniker på Naturbruksskolan Sötåsen innebär arbetet skötsel och inre och yttre underhåll av fastigheter så som ventilation, VVS, park- och anläggningsarbete, snöröjning, avfallshantering, möblering av lokaler, reparationsarbeten och att i förekommande fall instruera och undervisa ungdomar inom dessa områden. Du kommer att ingå i ett serviceteam där du får vara med och utforma arbetet i nära samarbete med andra i arbetslaget. 

Du arbetar utifrån de föreskrifter som gäller för skolväsendet med ett förhållningssätt utifrån våra kärnvärden: ansvar, gemenskap och utveckling, så som de är definierade i vår värdegrund. du har ett elev-/kundfokus - alla ska vilja vara med och bidra till huvudprocessen och måluppfyllelsen i enlighet med vårat uppdrag från Miljö- och regional utveckling.

Kvalifikationer:

  • Utbildning inom fastighetsskötsel eller grönyteskötsel, alternativt förvärvad kunskap som bedöms meriterande av arbetsgivaren.
  • Minst tre års yrkeserfarenhet av liknande arbete på större anläggning. 
  • Erfarenhet av arbete med grönytor, service av maskiner, skötsel av energisystem, egenkontroll av tekniska system och larm.
  • Kunskap om brandskydd, systematiskt brandskyddsarbete, luftteknik och grundläggande IT-kunskaper.
  • Kunskap och erfarenhet av lagar och föreskrifter inom områdena. 
  • Kunskap och kännedom om de gröna näringarna. 

Naturbruksförvaltningens skolor präglas av öppenhet, prestigelöshet och stor vilja till utveckling och samarbete. Vi lägger därför stor vikt vid att du har en positiv attityd och du har service- och ansvarskänsla . Du måste tycka om att arbeta med människor då du möter elever, föräldrar samt personal varje dag.

Vi ser även att du har en god samarbetsförmåga och vill arbeta i ett arbetslag. Arbetslaget arbetar som ett team och det är därför av stor vikt att du är flexibel och har förmåga att själv ta initiativ till att lösa problem som kan uppstå. Arbetslaget ansvarar gemensamt för de arbetsuppgifter som ska utföras. Du bör även ha ett intresse för att arbeta med ungdomar och vill verka för att alla ska trivas och må bra på skolan.

Körkort B för manuell växellåda är ett krav och vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet  

Villkor: 
Tillsvidareanställning semestertjänst med 100% sysselsättningsgrad. Kvälls- och helgtjänstgöring kan förekomma.  Arbete kan förekomma i samtliga av Naturbruksförvaltningens utbildningsformer, dvs gymnasium, yrkesvux och anpassat gymnasium (yrkeshögskola). Utdrag ur belastningsregistret  krävs för att få en anställning, du ansöker själv om ett utdrag via polisens hemsida (polisen.se). 

Sista ansökningsdag är den 18 april och intervjuer planeras att genomföras den 23 april på Naturbruksskolan Sötåsen.  

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Töreboda
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1531
Kontakt
  • Nils Sundblad, Driftchef, 073-7561749
Facklig företrädare
  • Mary Larsson, Kommunal, 070-0206243
Publicerat 2024-03-25
Sista ansökningsdag 2024-04-18

Tillbaka till lediga jobb