Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Hud- och könssjukvård

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om verksamheten

Verksamhet Hud- och könssjukvård är en del av område 5 vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Här omhändertas alla typer av hud- och könssjukdomar där specialistsjukvård behövs. Inom verksamheten bedrivs utvecklingsprojekt, undervisning och forskning.

Arbetsuppgifter

Som ST-läkare arbetar du tvärprofessionellt med sjuksköterska, undersköterska, biomedicinsk analytiker, administratör och sekreterare för att ge rätt vård i rätt tid. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av klinisk tjänstgöring på mottagning. Denna innefattar bland annat att planera och handlägga utredning och behandling av inflammatoriska hudsjukdomar, hudtumörer och sexuellt överförda infektioner. Du arbetar självständigt med stöd av erfarna kollegor. I arbetet ingår handledning av läkarstudenter samt deltagande på behandlingskonferenser.

Provanställning på 6 månader kan komma att tillämpas.

Om dig

Vi söker dig som har svensk läkarlegitimation. Bevis om läkarexamen och svensk läkarlegitimation skall bifogas ansökan. Du har förmåga att självständigt strukturera ditt arbete och vara flexibel utifrån vad situationen kräver. Du ser helheten, har en problemlösande inställning och tycker att det är viktigt med ett välfungerande samarbete i teamet. Du är lyhörd för din omgivning och har patientens behov i fokus. Du är pedagogisk och skicklig på att kommunicera. Vid tillsättning av tjänsten läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset


Vid eventuell rekrytering av sjuksköterskor/läkare med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1375
Kontakt
  • Sektionschef, ST-läkare Julia Fougelberg, 031-3429716
  • Sektionschef, Frida Appelqvist, 031-3421803
Facklig företrädare
  • SACO, Zeynep Tjörnvik, 031-3421859
  • SACO, Maja Modin, 031-3429717
Publicerat 2024-03-13
Sista ansökningsdag 2024-04-24

Tillbaka till lediga jobb