NU-sjukvården, Område Ledning och stöd, Utvecklings- och planeringsenhet

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Arbetsbeskrivning
NU-sjukvårdens två utgivningskontor för SITHS-kort är placerade på NÄL och Uddevalla sjukhus. Utgivningskontor ansvarar för beställning och utlämning av SITHS-kort och tillverkning och utlämning av behörighetskort och behörighetstilldelning ibland annat Alliera. SITHS-korten är en viktig funktion inom sjukvården eftersom korten används till att logga in i vissa vårdsystem och att öppna dörrar med. Utgivningskontoret bemannas måndag-fredag dagtid. 


Vilka kvalifikationer ska du ha?
Vi söker dig med vidareutbildning inom administration eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du behöver ha god datavana. Det är meriterande om du tidigare har arbetat  i kortadministrativa systemet SITHS-Admin samt har god kännedom av vårt övergripande passagesystem Alliera. 

Vi ser att du har goda kunskaper i Office 365. Erfarenhet av administrativt arbete inom Västra Götalandsregionen är meriterande.

Vem är du?
Som person drivs av att göra skillnad och vill gärna vara med på den spännande utvecklingsresan som just nu pågår i svensk sjukvård och NU-sjukvården. Du arbetar snabbt och ser möjligheter i att utveckla och stödja förvaltningen både vad avser former och strukturer, men också med hjälp av moderna IT-verktyg.

Du behöver tycka om att jobba i ett högt tempo samtidigt som viktiga egenskaper är noggrannhet, flexibilitet och lyhördhet. Arbetet förutsätter att du har lätt för att samarbeta med andra. Du kommer träffa människor varje och därför behöver du trivas i en social miljö. 

Du har mycket goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. 

Vad kan vi erbjuda dig?
Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa. Läs mer om NU-sjukvården och våra förmåner på NU- sjukvårdens externa webbsida.

Övrigt
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/943
Kontakt
  • Johan Ernelin, Enhetschef, 010-4356870
Facklig företrädare
  • Mary Foss, Vision, vxl.010-4350000
Publicerat 2024-02-20
Sista ansökningsdag 2024-03-05

Tillbaka till lediga jobb