Närhälsan Ågårdsskogen vårdcentral, Lidköping

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Vill du vara med och driva utvecklingen på Närhälsans största vårdcentral, Ågårdsskogens vårdcentral, i vackra Lidköping?

Om oss

Närhälsan Ågårdsskogens vårdcentral är en av Västra Götalands största offentliga vårdcentraler. Vi är naturskönt placerade i Lidköping med goda kommunikationer. Vi har ett upptagningsområde på cirka 19800 patienter. Hos oss blir du en av 85 medarbetare som arbetar för bra vård och service för våra patienter. Vi har en stabil bemanning och erfaren personal inom samtliga yrkeskategorier på vårdcentralen. I dagsläget arbetar en vårdcentralchef och två enhetschefer på vårdcentralen, men vi håller på att skapa en ny ledningsorganisation och vill ha med dig på resan.

Här kan du läsa mer om Närhälsan Ågårdsskogens vårdcentral: http://www.narhalsan.se/agardsskogenvardcentral

Om arbetet

Vi erbjuder ett flexibelt och stimulerande arbete. Som enhetschef är du första linjens chefsled och direkt underställd vårdcentralchefen som är tillika verksamhetschef. Ditt arbete blir att ingå i ledningen för vårdcentralen där du är med och utvecklar hela vårdcentralens arbete. I arbetsuppgifterna ingår ansvar för vårdcentralens undersköterskor, medicinska sekreterare, laboratoriet och fotvård. Det innebär personalansvar, arbetsmiljöansvar, bemanningsansvar, schemaläggning samt verksamhetsuppföljning och utvecklingsarbete. 

Om dig

Vi söker dig som är utbildad i någon av de legitimationsyrken som arbetar på en vårdcentral. Du ska ha ett genuint intresse av att arbeta som chef och ledare. Har du erfarenhet av arbete inom primärvård samt erfarenhet av chefs-och ledarskap är det meriterande. Som person har du förmåga att fatta självständiga beslut och har en grundtrygghet i din profession. Du är mål- och resultatorienterad samt har god analytisk förmåga. I ditt ledarskap lägger du stor vikt vid att engagera och involvera din personal för att driva verksamheten framåt. Genom tydliga strukturer och att du är lyhörd i din kommunikation, skapar du förutsättningar för att bevara det goda samarbetet på och mellan arbetsplatserna. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang och flexibilitet. Vi ser att du delar Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer planeras att hållas löpande. 

Chefsrekrytering inom Närhälsan följer chefsrekryteringsprocessen i Västra Götalandsregionen och vi utgår från regionens fyra grundläggande chefskriterier Värdegrundsbaserat chefskap, Mål och resultatorienterat chefskap, Kommunikativt chefskap, Utvecklingsorienterat chefskap. Som en del av urvalsprocessen sker djupintervju och testning vid regionens Center för chefsrekrytering i Göteborg. 

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/798
Kontakt
  • Petra Johansson, Vårdcentralchef , 072-1436184
Facklig företrädare
  • Tanja Wiemer, Vision, 0700 - 82 36 51, ElisabethSkoog,Kommunal,0510-85942
  • Ulrika Odén, Vårdförbundet, 0724-528045, Nils-ErikJohansson,Läkarförbundet,070-2905296
Publicerat 2024-02-12
Sista ansökningsdag 2024-02-26

Tillbaka till lediga jobb