Södra Älvsborgs Sjukhus, VO medicin

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om vår lediga tjänst
Vi söker dig som vill arbeta som läkarassistent inom vår öppenvård inom hematologi och onkologi-mottagning samt dagvård. Vi kan erbjuda dig ett omväxlande och stimulerande arbete där du har fokus på ett bra bemötande av patienter i en utvecklingsorienterad och tvärprofessionell miljö där vi jobbar teamorienterat.

Dina arbetsuppgifter varierar lite beroende på vilken del av öppenvården du arbetar inom, men kan vara ex telefonrådgivning, att beställa beredningar och hantera provsvar, biverkningskontroller, uppstart av behandlingar och administrativa uppgifter som att beställa cytostatika, prover, boka in patienter. Vid intresse så finns möjlighet att ex ta perifera prover, kontroller med mera.

Dina arbetsuppgifter utförs under överinseende eller annan omedelbar kontroll av ansvarig sjuksköterska/läkare.

Du arbetar dagtid, måndag-fredag. Tjänsten är en visstidsanställning under sommaren 2024. Vi ser gärna att du kan arbeta 8 veckor (eller mer) under tiden v.24-v.35.

Om oss
Hematolog- och onkologenheten består av en onkologmottagning, hematologmottagning, hematologdagvård, onkologdagvård och en slutenvårdsavdelning. Vi är specialiserad på att vårda patienter med hematologiska och onkologiska sjukdomstillstånd. Cancersjukvården är i ständig utveckling där mycket forskning pågår och många av våra patienter ingår i forskningsstudier som bedrivs inom enheten vilket skapar ett utvecklingsinriktat och spännande arbete.

Som ny hos oss erbjuder vi dig 

  • introduktion där du får handledning i det dagliga arbetet
  • ett gott arbetsklimat i moderna lokaler
  • sommarvikariat med eventuell möjlighet till förlängning

Din profil
Vi söker dig som läser på läkarprogrammet och är godkänd till och med termin 9 eller mer. Du har en god kommunikativ förmåga och behärskar svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du läst kurs inom onkologi, har tidigare vana av patientinteraktion och har erfarenhet av våra patientadministrativa system Melior och/eller Elvis. Du är noggrann och har en god samarbetsförmåga och är en trygg person som har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du intresserad av tjänsten men inte är klar med termin 9 på läkarutbildningen? Du är välkommen att söka då vi har andra möjligheter att erbjuda dig.

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/434
Kontakt
  • Payam Jabbar Hasan, vårdenhetschef, 0336162201
Publicerat 2024-01-26
Sista ansökningsdag 2024-02-26

Tillbaka till lediga jobb