Fastighet, stöd och service, Mölndal


Uppföljning serviceentreprenad i Mölndal

Enheten Uppföljning serviceentreprenad är en del av Fastighet, stöd och service och ansvarar för uppföljning av upphandlade tjänster inom Västra Götalandsregionen (VGR). Uppföljningen av avtalen utförs till stor del på plats ute hos kund som utgörs av bland annat Närhälsan, Folktandvården, resecentrum, museum och administrativa enheter. I dagsläget följer enheten upp 12 avtal inom åtta olika avtalsområden: lokalvård, fönsterputs, flyttuppdrag, catering, restaurang och café, varuautomater, entrémattor och textiltvätt. 

Arbetsbeskrivning

Du erbjuds ett självständigt och varierande arbete där du följer upp att leverantörerna fullföljer sina åtaganden i enlighet med avtalade villkor. Detta görs genom regelbundna avtalskontroller ute hos kund samt via dialog med såväl kund som leverantörskontakter. Vid brister i leveransen ansvarar du för reklamationsprocessen gentemot leverantör. Du verkar som en part mellan kund och leverantör, och blir en del av ett team på 11 medarbetare, fördelade på fyra orter inom regionen med liknande arbetsuppgifter.

I arbetet ingår administrativa uppgifter så som offerthantering, ekonomisk uppföljning samt att förmedla beställningar av flertalet tjänster till upphandlad leverantör. I ditt arbete som avtalscontroller jobbar du självständigt genom att fatta egna beslut utifrån framtagna riktlinjer.

Arbetet innefattar också dokumentation av pågående avtal som senare ligger till grund inför kommande upphandlingar. Genom ett proaktivt arbete bidrar du till bättre avtal och ett utvecklande partnerskap mellan Uppföljning serviceentreprenad, kunderna och leverantörerna.

Digitalisering och förändrade arbetssätt är en viktig förutsättning för enhetens utveckling och framgång. För att nå detta äger enhetens processledare ansvaret för att ta fram, utveckla och underhålla digitala lösningar i Power Automate, Power Apps, Power BI och SharePoint. Vid behov kan du komma att avlasta processledaren i detta arbete.

 

Kvalifikationer

Du är bra på att skapa och underhålla relationer med både kollegor, kund och leverantör, samt har god förmåga att ställa krav såväl som medla. Arbetet är till stor del självständigt, men du har god förmåga att samarbeta med kollegor på plats såväl som på distans.

Dina kunskaper inom administrativt arbete är mycket goda, och är du är van användare av Office-paketet. Ditt professionella bemötande genomsyrar ditt arbetssätt, och din förmåga att kommunicera i tal och skrift är mycket god. Vidare tror vi att du är ansvarstagande och stabil som person, för att kunna hantera ändrade förutsättningar i arbetet.

Du har högskoleutbildning relevant för yrket inom försäljning, ledarskap, eller pedagogik, alternativt har du annan utbildning som tillsammans med yrkeserfarenhet bedöms likvärdig.

Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet och goda kunskaper av rollen som part mellan leverantör och kund eller liknande roll som medlare. Det är även meriterande om du har god kännedom om Power Automate, Power Apps, Power BI och SharePoint. 

Då det ingår resor i tjänsten är B-körkort och mycket god körvana ett krav. 

 

Om oss

Enheten i Mölndal har placering i moderna aktivitetsbaserade kontor på Flöjelbergsgatan, men verksamheten finns även i Skövde, Borås och Uddevalla. Vi är just nu under tillväxt, och för rätt person finns det goda möjligheter till utveckling inom Västra Götalandsregionen. Vi tror på balans mellan arbete och fritid, och som anställd i Västra Götalandsregionen har du flera förmåner. Läs mer om hur det är att arbeta hos oss, och vilka förmåner vi erbjuder här: Dina förmåner

Övrigt

Intervjuer hålls löpande under ansökningsperioden. 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5993
Kontakt
  • Jenny Svensson, Enhetschef, 0705-732703
Facklig företrädare
  • Karin Floryd, Akavia, 0768-291365
  • Ingegerd Hermansson, Vision, 0734-445330
Publicerat 2023-09-21
Sista ansökningsdag 2023-10-12

Tillbaka till lediga jobb